Simona Halep și Elise Mertens se vor întâlni pentru a patra oară în circuitul feminin de tenis în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sportiva noastră conduce cu 2-1, însă ultima confruntare a fost câștigată de belgiancă, în 2019, în finala turneului de la Doha.
Simona Halep și Elise Mertens vor intra pe teren la Melbourne duminică spre luni noapte, de la ora 2.00, meciul lor fiind primul din sesiunea de zi de pe arena Rod Laver. Dacă va trece de jucătoarea din Belgia, Simona o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Kontaveit și Swiatek.

Ce a spus Darren Cahill despre meciul dintre Simona și Mertens

Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM O ORĂ
“Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită, am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poți face ca antrenor este să te dai la o parte. La Adelaide nu a jucat atât de bine și am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a făcut greșit și să schimbă acele aspecte. Anul acesta, (dacă devin sacul ei de box) este bine, pentru că este pentru o cauză caritabilă (râde). Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine, dar de data asta are liber pentru că banii merg către o cauză bună. Ea se distrează copios”, a spus Darren Cahill pentru Wide World of Sports.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 19 ORE