Coco o întâlnește în această noapte la Melbourne o altă jucătoare de perspectivă. Este vorba despre Sofia Kenin. Un duel al tinerelor jucătoare din Statele Unite ale Americii. Partida va debuta în jurul orei 5.30, ora României, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport Player.
Până acum, Coco Gauff a trecut la Melbourne de jucătoare foarte puternice, toate cotate cu prima șansă în fața sportivei în vârstă de 15 ani. Ea le-a învins pe Venus Williams, Sorana Cîrstea, dar și pe campioana en-titre, japoneza Naomi Osaka. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat impresionat de evoluțiile tinerei americance.

Darren Cahill, despre Coco Gauff

Tenis
Darren Cahill antrenează din nou! Jucătoarea de top a făcut anunțul: "Sper să fie pe termen lung!"
08/01/2022 LA 05:32
“Cât de bună este Coco Gauff? Este puțin intimidant să o privești, nu doar jucând tenis pe teren, dar chiar și la conferințele de presă... cât de bine vorbește. Tenisul ei este fantastic, noi nu suntem obișnuiți cu asta, cel puțin de 20/30 de ani de la Martina Hingis și Steffi Graf. Tenisul în general a devenit un sport al jucătorilor experimentați, așa că pentru o jucătoare de 15 ani să vină și să joace așa... noi sperăm să continue să facă ceea ce face.Ea arată ca și cum știe ce face”, a spus Cahill pentru Wide World of Sports.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Fost număr 1 britanic, sfat prețios pentru Emma Răducanu: să-l contacteze de urgență pe Cahill
03/11/2021 LA 14:09
Tenis
Darren Cahill a revenit la antrenamente cu "noua elevă"! Mesajul superb primit de la Simona Halep
26/10/2021 LA 12:37