Elise Mertens, lcoul 17 WTA, pare să se simtă foarte bine la Melbourne. Ea a trecut în turul trei de ocupanta locului 600, Cici Bellis, scor 6-1, 6-7, 6-0, după două ore de joc. Anterior, ea le-a învins pe Danka Kovinic și Heather Watson. Cea mai mare performanță a ei în turneele de Grand Slam a fost atinsă chiar la Australian Open, în 2018, atunci când a disputat semifinala.
Simona Halep și Elise Mertens s-au întâlnit până în prezent de trei ori în circuit, scorul fiind în favoarea sportivei noastre, 2-1. Ultima lor confruntare a avut loc în 2019, la Doha, atunci când belgianca s-a impus în finala competiției. Anterior, Simona a învins-o, dar de fiecare dată pe surpafața ei preferată, zgura.

Ce a spus belgianca despre meciul cu Simona

Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM 11 ORE
Elise, vei juca în continuare cu dubla campioană de Grand Slam, finalistă aici în 2018, Simona Halep, ce spui despre acest meci?
Va fi un meci foarte dificil, dar sunt fericită că sunt în optimi deja și mă voi pregăti pentru duel, dar înainte de orice mă voi bucura de această victorie. Vreau să iau fiecare meci în parte, însă fiecare zi este diferită. Voi da 100% la fiecare partidă.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
ACUM 15 ORE
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
ACUM 16 ORE