Ajunsă la Melbourne, Halep a oferit prima declarație, înaintea primului Grand Slam al anului. Sportiva noastră a vorbit despre obiectivele din acest an, relația cu Darren Cahill, dar și despre condițiile nefavorabile din Australia:
"Îmi doresc foarte mult să câștig Australian Open, dar va fi foarte dificil și din cauza căldurii. Uneori, temperatura e schimbătoare, devine frig. Schimbările nu sunt simple pentru mine. E foarte multă umiditate, la fel ca atunci când am jucat finala și mi-a fost greu. Trebuie să fiu pregătită pentru toate meciurile și să nu pun presiune pe mine în legătură cu rezultatele.", a spus Simona.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706501.jpg
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 8 ORE

Halep: "Încă mă mai gândesc la finala din 2018"

Simona a vorbit și despre reluarea colaborării cu Darren Cahill. De asemenea, jucătoarea noastră a recunoscut că încă se gândește la finala Australian Open 2018, pierdută împotriva danezei Caroline Wozniacki:
"Este minunat să îl am din nou pe Darren Cahill în echipă. Am avut o colaborare excelentă înainte și acum e la fel. Avem multe lucruri de făcut împreună, mai am multe de învățat de la el, dar sunt fericită să îl am din nou alături de mine.
Finala din 2018 este o amintire plăcută pentru mine. Am spus mereu că acel meci mi-a dat încredere că voi putea câștiga un Grand Slam la un moment dat, a fost o partidă foarte bună. De fiecare dată când mă gândesc la Australian Open, îmi vine în minte acel meci și îmi dă încredere că pot juca bine.", a mai adăugat sportiva noastră.
https://i.eurosport.com/2018/01/27/2255392.jpg

Halep, a patra favorită la Melbourne

Simona Halep, a patra favorită a întrecerii, debutează la Australian Open 2020 marți, în primul tur urmând să o întâlnească pe americanca Jennifer Brady (49 WTA). Ora partidei va fi stabilită ulterior de către organizatori.
Australian Open, primul turneu de Grand Slam din 2020, se desfășoară în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, începând cu 20 ianuarie. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 9 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 9 ORE