Câștigătoarea de Grand Slam, Justine Henin, precum și Roberta Vinci, s-au alăturat echipei de experți Eurosport pentru Australian Open 2020. Idolul Simonei Halep a vorbit înainte de ediția din acest an despre șansele sportivei noastre la câștigarea primului titlu de Grand Slam al anului.
Simona Halep a declarat în urmă cu mai mulți ani că Justine Henin este idolul ei. Din 20 ianuarie până pe 2 februarie se va desfășura cea de-a 108-a ediție a turneului de la Antipozi, a 52-a în Era Open. La ediția din 2018, sportiva noastră a bifat cel mai bun rezultat la Australian Open disputând finala primului turneu de Grand Slam al anului.

Justine Henin, despre Simona Halep pentru Eurosport

Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 2 ORE
Simona Halep lucrează din nou cu Darren Cahill. Ești de părere că este un lucru bun, dat fiind succesul pe care l-au avut împreună în trecut?
Da. Nu sunt foarte surprinsă să aud asta, fiindcă sunt de părere că au lucrat foarte bine în trecut împreună. Cu siguranță a dovedit că poate fi în vârf, că poate fi periculoasă. Sunt o mare fană a Simonei, a felului în care joacă. Este isteață și poate avea un joc foarte fizic. A avut parte de câteva probleme fizice acum un an și ele cu siguranță nu au ajutat. Nu a fost ușor pentru ea după ce a câștigat Roland-Garros, însă apoi ne-a surprins cu o revenire la același nivel la Wimbledon. Acum va trebui să fim atenți la ea cu certitudine, iar eu sunt fericită că e așa.
https://i.eurosport.com/2020/01/15/2753572.jpg
Crezi că Simona Halep are jocul necesar pentru a câștiga un Grand Slam pe suprafețele de hard, mai rapide?
Da. Sigur, iarba s-a schimbat mult în ultimii ani. Nu se mai joacă pe iarbă la fel ca în urmă cu 15-20 de ani. Pericolul este că uneori devine un pic prea pasivă pe suprafețele care sunt mai rapide. Până și terenurile de hard cred că sunt mai lente decât în trecut, deci are timp să-și organizeze jocul și să preia controlul punctelor. Pe zgură știe cum să alunece, știe cum să joace și își poate schimba ritmul mult, ceea ce o ajută. Cred însă că nici terenurile de hard nu sunt o problemă pentru ea.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 16 ORE