În cele ce urmează vom descoperi împreună desfășurarea evenimentelor în care româncele sunt implicate la marele turneu de la Melbourne.
 • După un prim set foarte bun, Monica Niculescu cedează în fața franțuzoaicei Alize Cornet, iar România rămâne cu două reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open, Simona Halep și Sorana Cîrstea. Cornet s-a impus cu scorul de 5-7, 6-1, 6-0.
 • Monica a cedat al doilea set cu 1-6 după 32 de minute de joc.
 • Monica Niculesc a câștigat primul set cu 7-5 după p oră și 5 minute de joc.
 • Monica Niculescu (129 mondial) conduce în primul set împotriva lui Alize Cornet (61 mondial) cu 4-0. Un început perfect pentru româncă.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 4 ORE
 • Begu a pierdut în cele din urmă, clar în fața olandezei Kiki Bertenes, în două seturi - 1-6, 4-6.
 • Irina Begu nu a avut vreo șansă în primul set contra numărului 10 mondial, Kiki Bertens. Olandeza și-a adjudecat prima manșă, 6-1.
 • A început meciul dintre Irina Begu și Kiki Bertens cu olandeza la serviciu!
 • Meciul dintre Muguruza și Rogers a luat sfârșit! Urmează partida Irinei Begu!
 • Irina Begu va intra pe teren pentru meciul din turul întâi contra olandezei Kiki Bertens după încheierea partidei dintre Muguruza și Rogers.
 • Meciurile Irinei Begu și Monicăi Niculescu se amână din cauza meciurilor de dinainte programate pe arenele pe care urmează să joace cele două românce.
 • Simona Halep se antrenează la Melbourne pentru primul meci la Australian Open, împotriva americancei Jennifer Brady. Partida va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
---
Cea de-a 108-a ediție a Australian Open începe în forță cu a doua zi de concurs la Melbourne. România are trei reprezentante în a doua zi a turneului major de la Antipozi. Este vorba despre Simona Halep (3 WTA), care o va întâlni după ora 9, ora României, pe Jennifer Brady. Meciul dintre cele două este programat pe arena Margaret Court, primul al zilei din sesiunea de seară.

Trei românce în concurs în ziua cu numărul 2 la AO

Pe lângă Simona Halep, vor mai intra în concurs Irina Begu și Monica Niculescu. Acestea din urmă vor intra pe teren maid evreme decât a patra favorită de pe tabloul principal. Irina Begu va intra pe terenul numărul trei în jurul orei 08:00 pentru întâlnirea cu olandeza Kiki Bertens și tot de la aceeași oră ar trebui să debuteze și Monica Niculescu împotriva franțuzoaicei Alize Cornet.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"
ACUM 12 ORE