Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de iberica Garbine Muguruza, locul 32 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute de joc. Simona a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa, însă iberica s-a descurcat admirabil.
În primul set, Simona a ratat patru șanse de a câștiga manșa inaugurală, iar Muguruza aprofitat de fiecare moment de slăbiciune al româncei, impunându-se cu 10-8 în tie-break. În setul doi, Simona a avut break-ul, dar când a sevit pentru meci a cedat inițiativa și nu a mai câștigat niciun game.

Ce crede Mats Wilander

Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 43 MINUTE
Două jucătoare experimentate, bine pregătite. Simona a fost adusă la fileu des, lucru care nu îi place. Muguruza a pus presiune mereu, a dictat punctele. A meritat victoria, a devenit extrem de încrezătoare pe durata turneului. E o jucătoare completă, va fi în a patra finală de Grand Slam. Mingile de set pe care Simona le-a avut... a fost momentul crucial, ca și în prima semifinală, când Barty a avut minge de set. Un astfel de moment îți schimbă încrederea. Simona poate să își îmbunătățească jocul, mai are de lucrat, trebuie să vină mai des la fileu
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 2 ORE
Tenis
Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Când se va lăsa de tenis: "Am avut dubii"
ACUM 3 ORE