Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de iberica Garbine Muguruza, locul 32 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute de joc. Simona a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa, însă iberica s-a descurcat admirabil.
Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a oferit un prim mesaj după eliminarea sfuerită de Simona în semifinalele competiției majore de la Antipozi. Cahill este de părere că succesul ibericei este în strânsă legătură cu antrenoarea ei, spaniola Conchita Martinez. De asemenea, Cahill crede că Simona a avut ghinion în partida de joi.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 7 ORE
"A fost o luptă mare ieri, felicitări pentru Garbi și Conchita. Abia aștept să urmăresc o finală feminină frumoasă. Ghinion pentru fata noastră, Simona Halep. Suntem mândri de tine. Lupți, înveți, muncești, revii mai puternic. Asta vom face", a scris australianul pe contul personal de Twitter.
În finala turneului australian se vor întâlni Garbine Muguruza și Sofia Kenin. Simona Halep, în ciuda înfrângerii, va reveni de luni pe locul doi în clasamentul mondial. Sportiva noastră va avea o pauză de două săptămâni, după care va evolua la turneul de la Dubai.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 9 ORE