Finalistă în 2015 la US Open, Roberta Vinci s-a alăturat echipei de experți Eurosport și a analizat premisele primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Fosta jucătoare de tenis din Italia a vorbit despre favoriții la titlu, dar și despre șansele Simonei Halep la marele trofeu de la Melbourne.
Simona Halep o va întâlni la Melbourne în turul inaugural pe Jennifer Brady, din Statele Unite ale Americii, ocupanta locului 49 WTA. Brady le-a învins la Brisbane, la începutul acestui sezon competițional atât pe Maria Sharapova, cât și pe liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty.Simona Halep și Jennifer Brady vor intra pe teren marți dimineața, după ora 9.00, meciul lor fiind primul din sesiunea de seară de pe arena Margaret Court.

Roberta Vinci, despre Australian Open 2020

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Eu aș spune că Serena Williams și Novak Djokovic sunt favoriți anul acesta la titlul de la Australian Open. Tabloul feminin este oricum foarte deschis. Fetele sunt odihnite după o perioadă de vacanță, iar acum sunt motivate să înceapă sezonul în forță. O voi urmări pe Coco Gauff la acest turneu. Este extraordinar să joci un Grand Slam la doar 15 ani - Roberta Vinci
Simona și Darren au lucrat împreună pentru o vreme îndelungată, apoi s-au despărțit, iar acum sunt din nou o echipă. Cred că asta înseamnă că au de gând să reușească împreună, și-au setat obiective. Simona probabil că a realizat că are nevoie de el pentru a câștiga mai mult. Ea este o jucătoare completă și are tot ce-i trebuie pentru a câștiga un turneu major pe teren dur - Roberta Vinci
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28