După ce a cucerit titlul major cu numărul 23 la Australian Open, în 2017, nimeni nu s-a îndoit de Serena Williams în cursa ei pentru egalarea australiencei Margaret Court, care are în palmares 24 de titluri majore. Americanca în vârstă de 38 de ani era însărcinată la acea vreme și a revenit la Roland Garros, în 2018.
În ultimele două sezoane, Serena Williams a avut patru șanse de a-și trece în palmares încă un titlu major, cedând de două ori la Wimbledon și de două ori la US Open. Anul trecut a avut de înfruntat două rezultate dureroase, primul în finala de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep s-a impus categoric. La US Open, Serena a cedat anul trecut în fața Biancăi Andreescu.

Serena Williams, cu încredere spre Australian Open 2020

Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43
La ediția de anul trecut a Australian Open, Serena Williams a cedat în sferturile de finală, însă în 2020 urmărește fără doar și poate să câștige marele trofeu la Melbourne. Americanca a început cu dreptul acest sezon competițional, în Noua Zeelandă, la Auckland, acolo unde a învins-o în primul tur pe Camila Giorgi, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-2.
La 38 de ani, Serena este încă foarte sus din punct de vedere al nivelului de joc, este capabilă să încheie anul între primele zece jucătoare ale lumii. De altfel, între 2003 și 2017, ea a cucerit șapte titluri la Australian Open, la fel la All England Club și șase la US Open: “A însemnat mult pentru mine pentru multă vreme (să o egaleze și întreacă pe Margaret Court), iar acum este vorba doar despre acest hop care-mi mai stă în față. Sunt aproape și sunt încrezătoare că voi ajunge acolo. Pot să o prind din urmă pe Margaret Court. A fost greu pentru mine să pierd acele finale în 2019, simt că am fost aproape, dar nu mi-am arătat fața pe teren în acesle meciuri. Trebuie să găsesc o mai bună modalitate de a concura în astfel de partide”, a spus Serena Williams pentru Tennis World USA.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02