Maria Sharapova, locul 145 WTA, beneficiara unui wild card, a fost eliminată de la Australian Open încă din turul inaugural de către Donna Vekic, locul 20 WTA, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 21 de minute de joc. În continuare, croata o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Niculescu și Cornet!
Sharapova nu a câștigat în acest sezon niciun meci după ce a disputat patru. Ultimul ei succes datează din 2019, în fața Ajlei Tomljanovic la un turneu demonstrativ organizat la Abu Dhabi. În competiții oficiale, rusoaica s-a impus ultima dată la competiția din Cincinnati de anul trecut, în fața americancei Alison Riske. După înfrângerea de la Australian Open, rusoaica s-a arătat dezamăgită de eliminarea prematură care i-a fost administrată.

Mesajul Mariei Sharapova la conferința de presă

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
După meci, la întâlnirea cu jurnaliștii, Maria Sharapova a vorbit despre înfrângere, dar și despre eventualitatea participării ei la ediția din 2021 a Australian Open: "Aș putea vorbi acum cu voi despre problemele pe care le-am avut la umăr, dar nu-mi stă în caracter. Am fost acolo și pe cât de dificil a fost meciul, am rămas acolo, am încheiat partida. E greu să spun acum că sunt pe calea cea bună, dar cred în mine în continuare pentru că degeaba faci totul așa cum trebuie dacă nu crezi în tine. Nu știu dacă ne vom vedea și la anul. Am fost norocoasă să particip aici anul acesta datorită lui Craig (n.r. Tiley – directorul executiv AO) și echipei mele. Este greu să spun acum ce se va întâmpla peste 12 luni", a spus Sharapova la conferința de presă.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52