Simona Halep, cap de serie numărul 4 la Australian Open, s-a calificat în optimile de finală ale competiției după ce a învins-o fără emoții pe Yulia Putintseva, locul 38 WTA, scor 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. În continuare, sportiva noastră o va întâlni la Melbourne pe Elise Mertens.
Simona nu a cedat niciun set până în această fază a competiției, iar tenisul ei se îmbunătățește de la meci la meci. Sportiva noastră s-a calificat în cea de-a doua săptămână de competiție și și-a egalat performanța de anul trecut, optimi de finală. La conferința de presă de după meci, Simona a fost întrebată despre momentul retragerii.

Simona, despre retragerea din circuit

Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 3 ORE
La ultimul turneu cum te-ai gândit să procedezi? Precum Caroline? Sau vei anunța că nu te vom mai vedea niciodată?
(Râde). Chiar vorbeam ieri cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea. Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage. Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22