Simona Halep, finalistă în 2018 la Australian Open, s-a calificat în optimile de finală ale competiției după ce a învins-o fără emoții pe Yulia Putintseva, locul 38 WTA, scor 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. În continuare, sportiva noastră o va întâlni la Melbourne pe câștigătoarea partidei dintre Elise Mertens, favorita numărul 16, și Cici Bellis, locul 600 WTA.
Prin intermediul acestui succes, Simona și-a egalat performanța de anul trecut. În primul tur, sportiva noastră a trecut de Jennifer Brady, iar în turul secund s-a impus în fața britanicei Harriet Dart. Important de menționat este că Simona nu a cedat niciun set până în această fază a competiției și și-a cresut nivelul de joc treptat de la meci la meci.

Simona, dialog amuzant la finalul meciului

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 15 ORE
După ce s-a impus în fața Yuliei Putintseva, Simona a fost întrebată ce va face în ziua ei liberă, având în vedere că este sigură de faptul că va evolua în săptămâna a doua de competiție la Melbourne. Simona a dat un răspuns pe măsură: "Nu-ți pot spune ce strategie am (râde), dar mă relaxez când am o zi liberă, mă bucur de timpul meu. Înainte eram obsedată de tenis, dar m-am schimbat mult, m-am relaxat".
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM O ZI
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22