Aflată în turul 3 la Australian Open după victorii cu Jennifer Brady și Harriet Hart, Simona Halep se pregătește de un meci în premieră contra Yuliei Putintseva. Aceasta a reușit să o elimine surprinzător pe Danielle Collins.
Deși nu a avut partidă în ziua a 5-a de concurs, Simona Halep nu a stat departe de teren. Ea s-a antrenat și a reușit o lovitură spectaculoasă care a fost distribuită și de cei de la US Open.
Ceea ce contează e ce faci atunci când nimeni nu se uită | Simona Halep, pe Twitter
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 14 ORE
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22