Simona Halep, cap de serie numărul 4 la Australian Open, s-a calificat în sferturile de finală ale competiției după ce a învins-o la mare luptă pe Elise Mertens, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute de joc. Simona s-a calificat pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului.

Declarațiile Simonei Halep, la microfonul Eurosport

A fost un meci grozav, mă așteptam la o partidă dificilă pentru că noi două am jucat una împotriva celeilalte la Doha anul trecut și am pierdut acel meci chiar dacă am condus. Azi a trebuit să stau concentrată până la sfârșit, să lupt, pentru că ea este o luptătoare incredibilă și joacă foarte rapid, așa că a trebuit să stau puternică pe picioare.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Mă bucur de timpul petrecut pe teren, mă bucur de atmosferă, de tot. Sunt fericită că pot concura la 100%, nu am nicio problemă fizică, așa că de abia aștept meciul următor. Azi a fost primul meci de pe arenă, pot să spun că sunt o persoană matinală, nu este dificil pentru mine să mă trezesc, dar este mai bine să joci în timpul zilei. Mă bucur pentru că am la dispoziție toată ziua pentru a mă relaxa și a mă bucura de viață.
Îmi place mult să joc pe Rod Laver Arena, am amintiri minunate pe acest teren și îmi iau mereu energie de la publicul prezent pe această arenă. Toate terenurile de aici sunt grozave și este minunat să împărtășești cu suporterii energia și pasiunea ta pentru sport.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02