Simona Halep și-a aflat adversara din optimile de finală de la Australian Open. Campioana noastră va juca împotriva belgiencei Elise Mertens, numărul 17 mondial, cap de serie numărul 16 la turneul de la Antipozi, într-o partidă care va avea loc luni, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Finalista din 2018 de la Australian Open a trecut în turul trei la Melbourne de Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4, după o oră și 19 minute de joc, fără să cedeze set până în această fază a competiției, iar în partida din optimile de finală va avea parte de o adevărată provocare.

Elise Mertens, evoluții de încredere în Australia

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 13 ORE
Belgianca Elise Mertens pare să se simtă foarte bine la Melbourne. Ea a trecut în turul trei de ocupanta locului 600, Cici Bellis, scor 6-1, 6-7, 6-0, după două ore de joc. Anterior, ea le-a învins pe Danka Kovinic și Heather Watson. Cea mai mare performanță a ei în turneele de Grand Slam a fost atinsă chiar la Australian Open, în 2018, atunci când a disputat semifinala.
Simona Halep și Elise Mertens s-au întâlnit până în prezent de trei ori în circuit, scorul fiind în favoarea sportivei noastre, 2-1. Ultima lor confruntare a avut loc în 2019, la Doha, atunci când belgianca s-a impus în finala competiției. Anterior, Simona a învins-o, dar de fiecare dată pe surpafața ei preferată, zgura.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 20 ORE