Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, s-a calificat în semifinale la Australian Open după ce a învins-o în doar 53 de minute de joc pe estona Anett Kontaveit, locul 31 WTA, scor 6-1, 6-1. Campioana noastră a avut o evoluție perfectă, în care i-au intrat toate loviturile și la finalul căreia putem spune că a dominat în totalitate terenul.
În primul tur, sportiva noastră a trecut de Jennifer Brady, iar în turul secund s-a impus în fața britanicei Harriet Dart. În turul trei, Simona a învins-o pe Putintseva, iar mai apoi a trecut de Elise Mertens. Important de menționat este că Simona nu a cedat niciun set până în această fază a competiției și și-a crescut nivelul de joc treptat de la meci la meci.

"Simona, te grăbești undeva?" și replica Simonei

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 21 MINUTE
(Râde). Vă mulțumesc tuturor. Este o plăcere să joc aici în Australia. E grozav că pot juca cel mai bun tenis al meu și să fiu în semifinale. M -m simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am fost concentrată, îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am lucrat mai mult în extra sezon, am putut să mă concentrez pe ce am de făcut, a însemant mult pentru mine acest început de sezon, mî simt mai puternicî acum. Darren este foarte important pentru mine de când l-am cunoscut, azi sunt o persoanî mai bună datorită lui și îi mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-a oferit. E un om minunat, mă înțelege, Australia este a doua mea casă. Mă simt foarte bine în această comunitate și am amintiri grozave de aici. Vreau să dau din nou tot ce am ma bun și de ce nu, poate pot repeta performanța din 2018. Acel meci nu a fost negativ deloc, m-a rănit mult finalul acela de partidă, însă acum am ami multă experiență, m-a ajutat să câștig cele două titluri de Grand Slam pe care le am. Nu voi urmări celălalt sfert de finală, mă voi bucura de această zi, voi merge la shopping, mâine mă voi gândi la meci. Azi voi merge prin magazine
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 21 ORE
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
IERI LA 11:17