Sorana Cîrstea, ocupanta locului 74 WTA, a produs surpriza în prima zi a Australian Open și a eliminat-o în două seturi pe favorita numărul 32 de pe tabloul de simplu feminin, Barbora Strycova. Sportiva noastră s-a impus cu scorul de 6-2, 7-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 44 de minute de joc.
Primul set a fost controlat de jucătoarea născută la Târgoviște și a fost adjudecat după doar 37 de minute de joc. În primul set, cehoaica și-a cedat serviciul de două ori. Manșa secundă a fost mai echilibrată, Sorana a greșit și ea mai mult, iar adversara ei și-a ridicat treptat nivelul jocului, iar setul a ajuns în prelungiri, acolo unde Sorana a preluat inițiativa și s-a impus.

Duel de gală pentru Sorana Cîrstea în continuare la Australian Open

Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
ACUM O ORĂ
Grație victoriei din primul tur, Sorana va avea parte la Australian Open în continuare de un duel de gală. Ea o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea partidei dintre Venus Williams și Coco Gauff, duelul generațiilor de la Australian Open. Meciul va avea loc miercuri, la o oră pe care organizatorii o vor comunica în cursul zilei de marți.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
IERI LA 16:12
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12