Semifinalistă în 2019 la Australian Open, Danielle Collins nu i-a dat prea multe șanse adversarei ei din primul tur, Ana Bogdan. Sportiva noastră a început bine partida de pe terenul numărul 10, dar nu a rezistat decât două game-uri, primele ale meciului. Apoi, americanca de pe locul 40 WTA și-a recăpătat încrederea și a început să lovească în forță, găsind puterea de a lovi din orice unghi al terenului.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Primul set a fost destul de echilibrat, însă Collins a profitat imediat după ce Ana Bogdan și-a cedat pentru prima dată serviciul. Sportiva noastră a încheiat setul inaugural cu o dublă greșeală, iar manșa inaugurală a mers în contul sportivei din America. Setul al doilea i-a aparținut total americancei, care a luat inițiativa și nu a lăsat loc de interpretări. În final, după o oră și 5 minute de joc, Collins a câștigat, 6-3, 6-1.
Billie Jean King Cup
Ana Bogdan, extrem de emoționată după victoria cu Galfi! "Am avut lacrimi în ochi"
11/11/2022 LA 16:33

Australian Open 2021 | Ana Bogdan, eliminată în turul inaugural la Melbourne de Danielle Collins

Danielle Collins va avea o misiune foarte dificilă în turul al doilea la Australian Open. Semifinalista din 2019 de la Melbourne o va întâlni pe Karolina Pliskova, cea de-a șasea favorită de pe tabloul de simplu feminin, care a trecut în primul tur de Jasmine Paolini cedând numai două game-uri.
În urma meciului dintre Ana Bogdan și Danielle Collins, România rămâne în concurs, pe tabloul de simplu, cu doar două reprezentante. Este vorba despre Simona Halep, a doua favorită, care o va întâlni mâine, în direct pe Eurosport, pe Ajla Tomljanovic, și Sorana Cîrstea, care se va duela cu Petra Kvitova tot mâine.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Billie Jean King Cup
România - Ungaria 4-0, în Billie Jean King Cup | Cristian și Niculescu au câștigat meciul de dublu
11/11/2022 LA 14:44
Transylvania Open
Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Transylvania Open! Jule Niemeier, victorie în două seturi
10/10/2022 LA 17:32