Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021! Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei. De partea cealaltă, Serena rămâne cu 23 de titluri majore, dar și cu dezamăgirea uriașă de a nu fi luptat pentru marele ei obiectiv: egalarea recordului deținut de Margaret Court (australianca deține 24 de titluri de Grand Slam).
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 15 ORE

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Australian Open 2021 | Serena Williams a izbucnit în plâns și a plecat din conferința de presă

Serena Williams a părăsit terenul după eliminarea suferită în semifinale luându-și mai mult timp salutând fanii din tribune. Americanca a făcut un gest catalogat de internauți enigmatic, prin care și-ar fi luat rămas bun. La conferința de presă, aceasta a fost printre primele întrebări adresate. Americanca și-a păstrat calmul inițial și a spus că "nu ar spune nimănui dacă ar decide să se retragă", dar la următoarea întrebare a izbucnit în lacrimi și a părăsit rapid conferința de presă.

Se retrage Serena Williams? Americanca, gest "enigmatic" după eliminarea suferită în semifinale

"Am lovit bine tot turneul, chiar și azi în primele game-uri m-am descurcat bine, zic eu. Și apoi am avut o mulțime de șanse, dar am făcut mult prea multe greșeli. Dacă m-aș retrage nu aș anunța pe nimeni. Nu știu ce să vă mai răspund, sunt terminată", a spus Serena Williams înainte să izbucnească în plâns și să plece din conferința de presă.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 16 ORE
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52