Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021 | Serena Williams, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, după eliminare

Irina Aldea

Actualizat 18/02/2021 la 09:04 GMT+2

Serena Williams a pierdut o nouă șansă de a lupta pentru titlul de Grand Slam cu numărul 24, iar americanca s-a arătat a fi extrem de afectată la conferința de presă. La câteva minute distanță, ea a postat și un mesaj pe contul personal de Instagram.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021. Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.
Australian Open - UNIBET
De partea cealaltă, Serena rămâne cu 23 de titluri majore, dar și cu dezamăgirea uriașă de a nu fi luptat pentru marele ei obiectiv: egalarea recordului deținut de Margaret Court (australianca deține 24 de titluri de Grand Slam). Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.
picture

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Australian Open 2021 | Serena Williams, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, după eliminare

La puțin timp după ce a plecat din conferința de presă plângând, Serena Williams a postat un mesaj și pe contul oficial de Instagram: "Pentru Melbourne și fanii mei australieni – Azi nu am obținut rezultatul pe care-l doream sau performața pe care voiam s-o am, dar se întâmplă. Sunt onorată să fiu capabilă să joc în fața voastră.
Susținerea voastră, uralele voastre, aș fi vrut să reușesc mai mult azi pentru voi. Sunt mereu la datorie și recunoscătoare pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă ador!", a transmis Serena Williams după ce a fost eliminată în penultimul act la Melbourne.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo