Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021. Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
De partea cealaltă, Serena rămâne cu 23 de titluri majore, dar și cu dezamăgirea uriașă de a nu fi luptat pentru marele ei obiectiv: egalarea recordului deținut de Margaret Court (australianca deține 24 de titluri de Grand Slam). Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 13 ORE

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Australian Open 2021 | Serena Williams, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, după eliminare

La puțin timp după ce a plecat din conferința de presă plângând, Serena Williams a postat un mesaj și pe contul oficial de Instagram: "Pentru Melbourne și fanii mei australieni – Azi nu am obținut rezultatul pe care-l doream sau performața pe care voiam s-o am, dar se întâmplă. Sunt onorată să fiu capabilă să joc în fața voastră.
Susținerea voastră, uralele voastre, aș fi vrut să reușesc mai mult azi pentru voi. Sunt mereu la datorie și recunoscătoare pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă ador!", a transmis Serena Williams după ce a fost eliminată în penultimul act la Melbourne.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
"E oribil! Să ne amintim că și sportivii sunt oameni!" Federer, despre comentariile negative
ACUM 19 ORE
Tenis
Darren Cahill, cap de listă pentru a fi noul antrenor al Emmei Răducanu
IERI LA 12:12