Garbine Muguruza a avut prima șansă în duelul din optimile de finală cu Naomi Osaka, la Australian Open. În primul set, dar și în startul decisivului, spaniola a dictat ritmul, în fața unei adversare care a atacat mult, dar cu procentaj 50-50 de reușită. Osaka a încheiat meciul cu 36 de greșeli neforțate, însă reacția sa sub presiune, la mingile de meci înfruntate pe lansare, la 3-5 în decisiv, a demonstrat, din nou, cât de puternic mental este nipona.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Osaka a surprins, din nou, la interviul de pe teren, când a declarat: "N-am prea știut la ce să mă aștept, pentru că u mai jucasem cu ea, mă așteptam doar să fie greu. Și a fost chiar mai greu decât mă așteptam, acum sunt puțin cam obosită. Simt că astăzi, la început, am fost un pic intimidată de ea, pentru că arătase un nivel foarte bun înaintea acestui meci", a mărturisit Osaka.
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 20 ORE

Australian Open: Naomi Osaka, în sferturi, după o super-revenire

"A fost stresant, pentru că știam că trebuie să fac eu ceva când se ivește o șansă. De aceea, au fost multe greșeli neforțate din partea mea, azi. Aveam nevoie să joc lung azi și cred că am făcut-o, pentru că altfel ea m-ar fi taxat imediat pentru orice minge scurtă", a mai spus Osaka.
Naomi Osaka o va înfrunta în sferturi pe Su-Wei Hsieh, 71 WTA, pe care a învins-o de patru ori în cinci meciuri. Asiatica de 35 de ani a obținut unica sa victorie în fața lui Naomi la Miami, în 2019.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
IERI LA 15:52
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52