Daniil Medvedev, principalul favorit la câștigarea Australian Open după retragerea vizei lui Novak Djokovic, s-a calificat în turul 3, după o victorie în patru seturi împotriva eroului local, Nick Kyrgios, cu 7-6, 6-4, 4-6, 6-2.
Reprezentantul Rusiei a terminat partida într-o atmosferă zgomotoasă pe Rod Laver Arena. Medvedev și-a atras și mai mult antipatia publicului după ce a declarat pe teren:
Roland Garros
Daniil Medvedev merge în optimi la Roland Garros! Rusul, victorie categorică cu Miomir Kecmanovic
ACUM 13 ORE
"Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut".

Daniil Medvedev va juca probabil cu un public ostil până la final

Reacția negativă a spectatorilor la adresa lui Medvedev s-a intensificat, moment în care jucătorul rus a cerut măcar respect pentru Jim Courier, cel care era în postura reporterului pe teren.
Fostul mare jucător l-a întrebat pe Medvedev cum a reușit să-ți țină emoțiile în frâu în fața unei atmosfere electrizante.
"Să rămâi calm este singura alegere când ești huiduit între primul și al doilea serviciu", a venit răspunsul lui Daniil, care îl va înfrunta pe Botic Van De Zandschulp. Foarte probabil, publicul va avea în acest meci un mare favorit.

Interviul lui Daniil Medvedev după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în turul 2 la Australian Open

Daniil Medvedev a fost finalist în 2021 la Australian Open și caută să câștige al doilea turneu de Grand Slam la rând, după ce s-a impus și la US Open.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
ACUM 19 ORE
Roland-Garros
Medvedev - Djere - Roland-Garros
26/05/2022 LA 15:52