Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"

Andrei Nicolae

Actualizat 20/01/2022 la 14:37 GMT+2

Daniil Medvedev probabil că și-a pierdut susținerea publicului la Australian Open până la finalul turneului, după partida câștigată cu Nick Kyrgios.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Eurosport

Daniil Medvedev, principalul favorit la câștigarea Australian Open după retragerea vizei lui Novak Djokovic, s-a calificat în turul 3, după o victorie în patru seturi împotriva eroului local, Nick Kyrgios, cu 7-6, 6-4, 4-6, 6-2.
Reprezentantul Rusiei a terminat partida într-o atmosferă zgomotoasă pe Rod Laver Arena. Medvedev și-a atras și mai mult antipatia publicului după ce a declarat pe teren:
"Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut".

Daniil Medvedev va juca probabil cu un public ostil până la final

Reacția negativă a spectatorilor la adresa lui Medvedev s-a intensificat, moment în care jucătorul rus a cerut măcar respect pentru Jim Courier, cel care era în postura reporterului pe teren.
Fostul mare jucător l-a întrebat pe Medvedev cum a reușit să-ți țină emoțiile în frâu în fața unei atmosfere electrizante.
"Să rămâi calm este singura alegere când ești huiduit între primul și al doilea serviciu", a venit răspunsul lui Daniil, care îl va înfrunta pe Botic Van De Zandschulp. Foarte probabil, publicul va avea în acest meci un mare favorit.
picture

Interviul lui Daniil Medvedev după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în turul 2 la Australian Open

Daniil Medvedev a fost finalist în 2021 la Australian Open și caută să câștige al doilea turneu de Grand Slam la rând, după ce s-a impus și la US Open.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo