Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"De ce ai venit în Australia?" S-a dezvăluit conversația pe care Novak Djokovic a avut-o la aeroport

Andrei Nicolae

Actualizat 10/01/2022 la 11:51 GMT+2

La sosirea la Antipozi, în urmă cu 5 zile, Novak Djokovic a confirmat că nu este vaccinat, precum și când a fost infectat cu coronavirus.

Tennis Djokovic File Update

Credit imagine: SNTV

Un tribunal din Melbourne a anulat decizia Guvernului Federal al Australiei privind deportarea lui Novak Djokovic. Documentația prezentată de liderul mondial în ATP a fost acceptată, astfel că el a câștigat procesul
Lupta lui Nole cu autoritățile australiene nu s-a încheiat încă, dar s-a făcut un pas spre participarea lui la Australian Open.
Un tribunal din Australia a publicat o parte din conversația pe care Djokovic o avut-o cu serviciul de imigrare la sosirea lui în această țară, în urmă cu 5 zile. Novak Djokovic a precizat că a fost vaccinat, precum și când a fost infectat cu coronavirus.

Prima întrebare pentru Novak Djokovic

"De ce ai venit în Australia?", a fost prima întrebare adresată lui Novak Djokovic, campion în 9 rânduri la Australian Open.
După victoria lui Djokovic în instanță, a fost publicată o parte din conversația pe care Novak a avut-o la aeroport, înainte ca acesta să fie închis timp de 8 ore pentru interogatoriu, după care i-a fost revocată viza. Transcriererea conversației, potrivit RTS, este următoarea:
Poliția de frontieră:În primul rând, aș vrea să vă întreb de ce ați venit astăzi în Australia?
Djokovic: Sunt un jucător profesionist de tenis și principalul motiv pentru care vin este să particip la Australian Open de la Melbourne, Victoria.
Poliția de frontieră: Mulțumesc. Acum te intreb despre vaccinare, ai fost vaccinat?
Djokovic: Nu am fost vaccinat.
Poliția de frontieră: Pentru Covid 19? Nu ești vaccinat?
Djokovic: Nu m-am vaccinat.
Poliția de frontieră: Mulțumesc. Ai avut vreodată covid?
Djokovic: Da.
Poliția de frontieră: Când?
Djokovic: Am avut covid de două ori. Am avut covid în iunie 2020 și am avut coronavirus recent, când am fost testat pozitiv pe 16 decembrie 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo