Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios, spectacol total la Australian Open! Cum a trecut de la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/01/2022 la 12:50 GMT+2

În timpul duelului cu Daniil Medvedev, Nick Kyrgios a mai avut un "meci" și cu arbitrul de scaun, căruia i-a reproșat, printre altele, că nu-i lasă pe fani să se bucure de momentele frumoase ale partidei.

Kyrgios content

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios l-a înfruntat în turul 2 de la Australian Open pe Daniil Medvedev, favoritul nr. 2 al competiției de la Melbourne. De-a lungul meciului, australianul de pe locul 115 ATP a avut mai multe confruntări verbale cu arbitrul de scaun al partidei, Carlos Bernardes.
Inițial, Kyrgios i-a reproșat arbitrului că nu-l lasă să-și pună prosopul acolo unde vrea el, Bernardes spunându-i că trebuie să respecte regulile impuse de organizatorii turneului.
Ulterior, australianul, care fusese avertizat pentru că ar fi întârziat repunerea în joc a mingii, i-a cerut arbitrului să îi lase pe suporterii prezenți în tribune să se bucure de spectacol.
picture

Kyrgios, nervos pe arbitru

Citește și:

Kyrgios, dur la adresa fanilor

Disputa cu arbitrul de scaun nu a fost singura în care Nick Kyrgios a fost angrenat în timpul meciului cu Medvedev. Într-un moment tensionat la partidei, tenismenul a avut ceva de comentat și la adresa fanilor săi.
"Ați putea, vă rog, să nu mai strigați când servesc? Vă mulțumesc! Apreciez", le-a strigat Kyrgios, care după câteva clipe a adăugat: "25 de secunde, până arunc mingea, puteți să strigați cât vreți".
Apele s-au calmat mai târziu, când sportivul a putut fi văzut dansând în timp ce fanii zgomotoși se bucurau de o minge reușită.
picture

Kyrgios dansează pentru fani

Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo