Nick Kyrgios l-a înfruntat în turul 2 de la Australian Open pe Daniil Medvedev, favoritul nr. 2 al competiției de la Melbourne. De-a lungul meciului, australianul de pe locul 115 ATP a avut mai multe confruntări verbale cu arbitrul de scaun al partidei, Carlos Bernardes.
Inițial, Kyrgios i-a reproșat arbitrului că nu-l lasă să-și pună prosopul acolo unde vrea el, Bernardes spunându-i că trebuie să respecte regulile impuse de organizatorii turneului.
Ulterior, australianul, care fusese avertizat pentru că ar fi întârziat repunerea în joc a mingii, i-a cerut arbitrului să îi lase pe suporterii prezenți în tribune să se bucure de spectacol.
Tenis
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
20/01/2022 LA 10:38

Kyrgios, nervos pe arbitru

Citește și:

Kyrgios, dur la adresa fanilor

Disputa cu arbitrul de scaun nu a fost singura în care Nick Kyrgios a fost angrenat în timpul meciului cu Medvedev. Într-un moment tensionat la partidei, tenismenul a avut ceva de comentat și la adresa fanilor săi.
"Ați putea, vă rog, să nu mai strigați când servesc? Vă mulțumesc! Apreciez", le-a strigat Kyrgios, care după câteva clipe a adăugat: "25 de secunde, până arunc mingea, puteți să strigați cât vreți".
Apele s-au calmat mai târziu, când sportivul a putut fi văzut dansând în timp ce fanii zgomotoși se bucurau de o minge reușită.

Kyrgios dansează pentru fani

Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
16/05/2022 LA 08:14
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07