Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri

Irina Aldea

Publicat 21/01/2022 la 04:50 GMT+2

Rafael Nadal joacă azi în turul al treilea de la Australian Open cu Karen Khachanov. Mats Wilander a fost întrebat dacă ibericul poate cuceri titlul la ediția de anul acesta, având în vedere că Novak Djokovic lipsește de pe tablou.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, după ce a trecut de germanul Yannick Hanfmann, scor 6-2, 6-3, 6-4, după un meci de două ore și 43 de minute de joc. Pentru spaniol urmează partida din turul al treilea cu Karen Khachanov, cel care a trecut până acum de Kudla și Bonzi, cedând un set.
Nadal a arătat un nivel bun în primele sale meciuri de la Australian Open, însă mai are lucruri de îmbunătățit. Totuși, Rafa poate avea încredere că nivelul său va crește de la meci la meci, mai ales că vine după titlul cucerit la turneul Melbourne Summer Set. În condițiile în care a doua parte a sezonului 2021 a fost marcată de accidentări, Nadal pare că se află pe drumul cel bun în perspectiva unui parcurs cât mai lung la Melbourne.

Mats Wilander, sceptic în privința lui Rafael Nadal la Australian Open 2022

Mats Wilander, de șapte ori câștigător de Grand Slam, nu consideră că absența lui Novak Djokovic de la Melbourne îi asigură automat succesul lui Nadal la Australian Open. Întrebat dacă Rafa Nadal poate cuceri titlul la ediția de anul acesta, expertul Eurosport nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns imediat.
"Cred că este mult prea ambițios să ne gândim că poate cuceri titlul la Australian Open. Totuși, să nu uităm că este Grand Slam-ul la care a avut cel mai puțin succes în întreaga carieră. Poate avea un parcurs lung, desigur, pentru că e un mare campion, dar să ne gândim la titlu deja... e prea mult", a spus Mats Wilander în Australia.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo