Novak Djokovic a câștigat în instanță lupta cu autoritățile australiene, cel puțin pentru moment.
Un tribunal din Melbourne a anulat decizia Guvernului Federal al Australiei privind deportarea lui Novak Djokovic.
Australian Open
"E incomparabil! Reușește lucruri pe care alții nu le pot face!" Wawrinka, impresionat de Nadal
17/02/2022 LA 10:46
Reprezentanții jucătorului sârb au contestat decizia Guvernului de a-i anula viza la sosirea în Australia, au apărat-o cu documentele avute la dispoziție, iar instanța i-a dat dreptate jucătorului.

John Isner, mesaj imediat după victoria lui Novak Djokovic în instanță

La scurt timp după ce a câștigat procesul, John Isner a fost primul mare jucător de tenis care a sărbătorit succesul lui Novak Djokovic.
"Singurul lucru rămas este să câștigi din nou trofeul, să părăsești orașul și să nu te mai întorci niciodată", a scris jucătorul american pe Twitter.
Situația lui Novak Djokovic încă nu este clarificată, dar în acest moment (ora de redactare a articolului) ar urma să ia startul la Australian Open. Misiunea jucătorului sârb nu va fi însă simplă. Potrivit documentelor, Nole a avut coronavirus în a doua jumătate a lunii decembrie, iar în ultimnele zile a stat izolat în hotelul de imigranți. Așadar, nu s-a putut pregăti corespunzător în toată această perioadă.
Djokovic este cotat în continuare ca principal favorit la câștigarea Australian Open, dar cotele lui Alexander Zverev și Daniil Medvedev sunt foarte apropiate.
Australian Open
"Mai câștiga Rafa Australian Open dacă juca Novak Djokovic?" Răspunsul sincer al lui Toni Nadal
03/02/2022 LA 20:10
Australian Open
Reacția lui Nadal după mesajul emoționant transmis de Federer: "Avem o relație uimitoare"
03/02/2022 LA 08:11