Situația lui Novak Djokovic este urmărită pas cu pas și de principalii rivali ai jucătorului sârb la câștigarea Australian Open.
Americanul John Isner a salutat victoria obținută azi de liderul mondial în ATP la tribunal. "Singurul lucru rămas este să câștigi din nou trofeul, să părăsești orașul și să nu te mai întorci niciodată", a scris jucătorul american pe Twitter.
Australian Open
"E incomparabil! Reușește lucruri pe care alții nu le pot face!" Wawrinka, impresionat de Nadal
17/02/2022 LA 10:46
Rafael Nadal a vorbit și el azi pe cazul lui Djokovic, după verdictul dat de Tribunalul Federal în procesul jucătorului sârb. Unul dintre marii rivali ai lui Nole pe terenul de tenis, spaniolul a susținut pentru Onda Cero că toată această situașie aflată în curs este un "Circ!".

Rafael Nadal crede că decizia justiției în cazul lui Novak Djokovic a fost una corectă și i-a urat mult noroc

"Fie că sunt sau nu de acord cu Djokovic cu privire la unele lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul de a participa la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie de a face acest lucru. Îi doresc mult noroc", a declarat Nadal pentru sursa citată.
Rafa a "scăpat" apoi și o glumă: "La nivel personal, aș prefera să nu fi jucat",
Tragerea la sorți pentru turneul masculin este programată să aibă loc joi, indiferent dacă Djokovic va fi sau nu pe tablou. Nadal și-a reiterat, de asemenea, sprijinul pentru vaccinarea împotriva Covid-19. El a criticat, săptămâna trecută, poziția lui Djokovic.
"Cele mai importante instituții din lume spun că vaccinul este modalitatea de a opri această pandemie și dezastrul pe care îl trăim în ultimele 20 de luni".
Australian Open
"Mai câștiga Rafa Australian Open dacă juca Novak Djokovic?" Răspunsul sincer al lui Toni Nadal
03/02/2022 LA 20:10
Australian Open
Reacția lui Nadal după mesajul emoționant transmis de Federer: "Avem o relație uimitoare"
03/02/2022 LA 08:11