Novak Djokovic se confruntă cu deportarea în Australia, deoarece viza i-a fost revocată în această dimineață (în România), spre seară în Australia. Potrivit ultimelor informații, jucătorul sârb va fi liber în această seară, dar mâine trebuie să se prezine la un interviu cu ofițerii de la Imigrări și nu este exclus să ajungă din nou în hotelul pentru migranți, unde s-au adunat și câțiva protestari.
După ce i-a fost anulată prima viză, Novak Djokovic a stat în hotelul "horror", așa cum l-a catalogat o parte din mass-media internațională și în special de cea sârbă, în condiții departe de a fi ideale. Despre asta, precum și faptul că jucătorul a fost lipsit de toate lucrurile în afară de telefonul mobil, au vorbit și membrii familiei sale într-o conferință de presă.

Vecinul lui Novak Djokovic din "hotelul fricii", aluzie la decizia luată vineri seara contra sârbului

Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
ACUM 8 ORE
Deținut la "hotelul fricii" și coleg al lui Novak Djokovic în locație, Ali Mehdi a vorbit din nou prin intermediul contului său de Twitter:
"Viză anulată pentru Novak Djokovic. O mișcare tipic mascată de ultimă oră a Imigrației, făcută vineri seara". O aluzie, probabil, la faptul că a fost luată destul de târziu, înainte de a se intra în weekend, astfel încă Nole și echipa lui să nu aibă timp foarte mult de reacție.
Anterior, Mehdi a vorbit despre ce a simțit când a aflat că celebrul jucător se află în același loc cu el.
"Când m-am trezit dimineața, oamenii m-au întrebat: 'Djokovic este la Park Hotel?', iar eu am reacționat: 'Ce? Ești nebun?' ", a susținut Ali Mehdi, potrivit blic.rs
"M-am gândit că îl vor trimite la un penthouse sau la un hotel elegant. Dar până la urmă s-a întâmplat să ajugă tot aici: Djokovic este aici, este închis cu mine. Cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile. Acest hotel prezintă un risc de coronavirus. Refugiații nu ar trebui să fie reținuți aici, nici Djokovic, dar sper că situația va pune în lumină problemele refugiaților", a mai spus Mehdi în perioada în care Nole era reținut la Park Hotel.
Mehdi a dezvăluit, conform sursei citate, că se află în acel loc de nouă ani, și a subliniat: "Este o cușcă. Ești înconjurat de ziduri. Nu poți să ieși de aici. Ei o numesc detenție pe perioadă nedeterminată, adică fără termen limită. Poate vei ieși mâine, poate vei ieși azi, poate vei ieși după 10 ani. Detenția pe perioadă nedeterminată este cel mai rău lucru. De exemplu, dacă îți cunoști pedeapsa, îți poți planifica viața. Patru ani, cinci ani, trei ani, nouă ani - știi când ieși. ".
Turneul masculin la primul Grand Slam al anului este dat acum peste cap. Djokovic încă mai speră că va putea lua startul la Australian Open, competiție pe care a câștigat-o de 9 ani.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Australian Open
Mărturii incredibile de la Australian Open: "Am venit infectat, nimeni nu mă testează!"
ACUM 19 ORE
Australian Open
Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"
ACUM O ZI