Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentarea lui Novak Djokovic, pusă la îndoială de un legendar tenismen australian: "Nicio problemă!"

Irina Aldea

Publicat 24/01/2023 la 07:20 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat rapid în sferturile de finală de la Australian Open, cedând numai 5 game-uri în disputa cu Alex De Minaur. Nole nu a mai acuzat probleme medicale, așa cum s-a întâmplat la partidele precedente, iar Todd Woodbridge a vorbit desore accidentarea sârbului, punând la îndoială seriozitatea acesteia.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a început cu un mare semn de întrebare Australian Open, deoarece pregătirea i-a fost perturbată de o accidentare suferită la Adelaide. În fiecare din primele 3 meciuri de la Melbourne sârbul a cerut intervenția medicului, fiind vizibil afectat de problemele la coapsa piciorului stâng.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone
Luni, Nole a fost scutit de dureri și a oferit o demonstrație de forță în duelul cu Alex De Minaur, pe care l-a învins clar, scor 6-2, 6-1, 6-2. La interviul acordat pe teren, Djokovic a menționat că nu a mai suferit deloc din punct de vedere fizic, dar a dat de înțeles că durerile ar putea reapărea oricând.
CITEȘTE ȘI:

Accidentarea lui Novak Djokovic, pusă la îndoială de Todd Woodbridge la Australian Open

În declarațiile făcute pentru Wide World of Sports, Todd Woodbridge, fost număr 1 mondial la dublu și câștigător a 16 titluri majore la dublu, a comentat pe marginea accidentării lui Novak Djokovic, spunând că nu pare să aibă o problemă serioasă: "De îndată ce începe să alerge, nu există absolut nicio problemă în ceea ce privește modul în care se mișcă.
Nu spun neapărat că este o manevră, este destul de evident că are ceva dureri, dar uneori pare că uită de ea, așa că joacă liniștit. Dar știi, este vorba despre Novak. Novak folosește acest tip de tactică pentru a se concentra, pentru a se entuziasma și l-am văzut cum fixează publicul. L-am văzut făcând acest lucru de mult timp", a declarat fostul număr 1 mondial la dublu, care l-a văzut pe compatriotul său Alex de Minaur zdrobit de Nole, luni, în optimi de finală la Australian Open.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo