Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex De Minaur, "de gheață" în fața provocării Djokovic la Australian Open: "Îi voi face viața grea!"

Irina Aldea

Publicat 22/01/2023 la 08:19 GMT+2

Novak Djokovic - Alex De Minaur este unul dintre meciurile de foc din optimile de finală de la Australian Open. Favoritul gazdelor a făcut o declarație "războinică" înainte de meciul cu marele campion sârb.

Alex De Minaur

Credit imagine: Getty Images

Alex De Minaur, al doilea cel mai bun jucător australian din circuitul ATP, îl va întâlni în optimile de finală de la Australian Open pe Novak Djokovic, câștigător a nouă titluri majore la Antipozi. Cei doi jucători nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida de luni va fi cu atât mai interesantă pentru toți fanii sportului alb.
Rămâne însă de văzut cum va rezista corpul lui Djokovic la această nouă provocare. Pe lângă faptul că întâlnește un adversar aflat într-o formă de joc de zile mari, Novak se va lupta și cu publicul de pe Rod Laver Arena. Până acum, sârbul a trecut la Melbourne de Carballes Baena, Couacaud și Dimitrov, cedând un singur set.
CITEȘTE ȘI:

Alex De Minaur, avertisment pentru Novak Djokovic la Australian Open 2023

De cealaltă parte, De Minaur i-a învins la Australian Open pe Hsu Yu, Mannarino și Bonzi, cedând de asemenea un set în partida din turul secund. Chiar dacă nu s-a confruntat niciodată cu Djokovic, Alex De Minaur are încredere că îi va face "viața grea" sârbului pe teren în partida din optimi.
"Nu vreau să vorbesc despre accidentarea lui. La sfârșitul zilei, Djokovic este unul dintre cei mai buni jucători din lume și intenționez să joc cel mai bun tenis al meu și să intru pe teren cu o atitudine pozitivă. Voi avea grijă să-i fac meciul cât mai dificil și să aplic experiențele anterioare și starea de spirit din victoriile precedente. Intenționez să-i fac viața grea pe teren. Cert este că nu voi intra timid în acest meci, nu voi aborda acest meci cu teamă pentru că pentru astfel de meciuri muncesc. Cu sprijinul publicului, sunt sigur că o să mă distrez", a transmis De Minaur înaintea meciului cu Djokovic.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo