Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Asul din mâneca lui Novak Djokovic! Cine îl ajută pe sârb cu recuperarea la Australian Open 2023

Irina Aldea

Publicat 27/01/2023 la 19:49 GMT+2

Novak Djokovic s-a ales la Adelaide cu o accidentare la coapsa piciorului stâng, iar sârbul a continuat să aibă probleme și la Australian Open, însă se pare că recuperarea merge foarte bine, el având ajutor și din partea medicului Marijana Kovačević.

Așa s-a calificat Novak Djokovic în finala de la Australian Open. Victorie clară cu Tommy Paul

Medicul Marijana Kovačević a apărut în loja lui Novak Djokovic la Australian Open, iar jurnaliștii sârbi au fost curioși să afle cum îl ajută pe marele campion din Belgrad. Deși se spune despre ea că este un terapeut controversat, doamna doctor din Serbia este fără doar și poate unun dintre cei mai eficienți medici din lume.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone
De-a lungul timpului, nume uriașe din fotbal s-au tratat la Marijana Kovačević, precum Steteven Gerrard, Frank Lampard, Danko Lazovic, Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Branislav Ivanovic, Ivica Olic, Darijo Srna, Robin Van Persie, Valeri Bojinov, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Tymoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Nigel de Jong, Diego Costa, dar și fotbaliști români.
CITEȘTE ȘI:

Cine-l ajută pe Novak Djokovic cu recuperarea la Australian Open 2023

După meciul din semifinala cu Tommy Paul, Djokovic a vorbit despre prezența Marijanei, care este cunoscută pentru că lucrează cu sportivi de top care au venit la ea pentru tratamente: "Nu pot da detalii și nici nu vreau, dar sunt recunoscător pentru că a venit. Chiar și înainte de sosirea ei, am avut multe tratamente cu diverse persoane care sunt aici cu ocazia acestui turneu și care locuiesc și lucrează aici în general.
Am încercat să vin la cât mai mulți experți care să ne îndrume, fiecare în felul său, ce trebuie să facem", a spus Djokovic și a adăugat: "Ne-am amintit și de Dr. Marijana, care a sosit acum câteva zile. Ea a călătorit jumătate de lume pentru a veni aici, iar prezența ei, munca și terapiile din ultimele zile m-au ajutat și cu siguranță simt beneficiile lucrului cu ea", a mai transmis Novak Djokovic.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo