Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic a revenit cu victorie la Australian Open! Sârbul a trecut fără emoții în primul tur de Carballes

Alex Masgras

Publicat 17/01/2023 la 15:43 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open după ce a trecut fără mari emoții de spaniolul Roberto Carballes Baena, scor 6-3, 6-4, 6-0.

Novak Djokovic of Serbia reacts in their round one singles match against Roberto Carballes Baena of Spain during day two of the 2023 Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a revenit cu victorie la Australian Open. Sârbul, care are 9 titluri cucerite la Melbourne, s-a calificat în turul al doilea după ce l-a învins în turul inaugural pe spaniolul Roberto Carballes Baena (75 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-0.
După un început echilibrat de partidă, Djokovic și-a intrat în mână, după ce a realizat break-ul la 3-2. Cei doi și-au făcut ulterior serviciul, iar sârbul a câștigat primul set cu 6-3.
În setul al doilea, Carballes Baena a ridicat nivelul, iar game-urile au devenit mai lungi. Spaniolul a câștigat câteva puncte importante, dar fără a își lăsa amprenta cu adevărat pe tabelă, iar setul a fost câștigat tot de sârb, scor 6-4, după aproape o oră de joc.
Citește și:

Novak Djokovic nu a avut emoții în primul tur de la Australian Open 2023

În setul al treilea însă, Djokovic nu a mai ridicat piciorul de pe pedala de accelerație și a realizat rapid două break-uri. În primele patru game-uri ale setului al treilea, spaniolul a câștigat doar două puncte.
După al treilea break, Djokovic a servit fără probleme pentru câștigarea partidei și a închis setul la 6-0, obținând calificarea în turul secund în puțin peste două ore de joc.
În turul al doilea de la Australian Open, Novak Djokovic îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre Enzo Couacaud (191 ATP) și Hugo Dellien (131 ATP).
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo