Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune i-a transmis lui Mouratoglou să tacă la Australian Open! Cum a explicat danezul gestul controversat

Irina Aldea

Publicat 24/01/2023 la 04:39 GMT+2

Holger Rune a încasat o înfrângere dureroasă în optimile de finală de la Australian Open, în meciul cu Andrey Rublev. Danezul a acumulat multă presiune și i-a transmis echipei lui să tacă. Ulterior, el a explicat gestul controversat îndreptat către boxa lui Mouratoglou.

Holger Rune

Credit imagine: Eurosport

Andrey Rublev s-a calificat luni în al doilea sfert de finală din carieră la Australian Open. Rusul a revenit impresionant în decisiv, la Melbourne, în disputa cu Rune, impunându-se cu 6-3, 3-6, 6-2, 4-6, 7-6 (9) după trei ore și 39 de minute de joc. În decisiv, Rublev a salvat două mingi de meci și a revenit de la 0-5 în super-tiebreak, pentru o victorie de colecție.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone
Pentru Rune de cealaltă parte, care arăta un tenis de foarte bună calitate, a fost fără doar și poate o înfrângere foarte greu de digerat. Tânărul tenismen danez a simțit presiunea spre final și nu a profitat de șansele avute, multe la număr. La un moment dat, Holger Rune le-a transmis celor din boxa sa să tacă, făcând un gest ajuns viral pe rețelele de socializare.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune i-a transmis lui Mouratoglou să tacă la Australian Open

În conferința de presă de după înfrângerea suferită în super tie-break în fața lui Andrey Rublev, luni, în optimile de finală, Holger Rune a explicat gestul său ciudat față de loja sa în care se aflau Patrick Mouratoglou, mama sa, dar și Lars Christensen, celălalt antrenor al danezului.
Tânărul tenismen a explicat că a vrut pur și simplu să îi reducă la tăcere: "De obicei, îmi place să mi se dea sfaturi din când în când. Dar nu tot timpul. Acolo, am simțit că nu era momentul, trebuia să mă concentrez doar pe teren. În aceste momente, totul se joacă pe un punct sau două. Și cu cât sunt mai concentrat pe teren, cu atât mai mult tenis bun pot produce. Dacă nu sunt 100% prezent pe teren, e complicat. Mai ales în momentele tensionate. Cred că este important să rămân concentrat pe planul de joc și pe teren. Fără asta, putem pierde un punct, două puncte și asta poate fi suficient pentru a pierde meciul", a explicat câștigătorul titlului Masters 1000 de la Paris-Bercy.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo