Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou a reacționat, după înfrângerea dramatică a lui Holger Rune la Australian Open! Mesajul transmis

Irina Aldea

Publicat 24/01/2023 la 07:47 GMT+2

Holger Rune a suferit luni o înfrângere devastatoare la Australian Open 2023, punând capăt parcursului său stelar la Melbourne Park. Numărul 10 mondial a fost adversarul lui Andrey Rublev, numărul 6 mondial, în turul al patrulea al turneului.

Patrick Mouratoglou

Credit imagine: Eurosport

În timp ce pronosticurile de victorie oscilau în favoarea oricăruia dintre sportivi la finalul fiecărui set, super tiebreak-ul din setul al cincilea s-a încheiat în favoarea lui Andrey Rublev, însă nu fără câteva răsturnări de situație dramatice. Holger Rune a condus cu 5-2 în setul al cincilea, având un break în avantaj.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone
Danezul, însă, a greșit în timp ce servea pentru meci la 5-3 și i-a oferit rusului un break înapoi și o oportunitate de a egala în decisiv. El nu a reușit să valorifice în continuare două șanse de meci înainte ca partida să ajungă în tie break-ul ultimului set. Holger Rune conducea cu 5-0 și în acest break de 10 puncte și părea pregătit să obțină victoria. Cu toate acestea, tânărul de 19 ani și-a pierdut din nou echilibrul și s-a recunoscut învins după ce o minge a aterizat în terenul lui Rune, după ce a atins fileul, stabilind scorul la 6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6(9).
CITEȘTE ȘI:

Mouratoglou a comentat înfrângerea devastatoare încasată de Rune la Australian Open 2023

Patrick Mouratoglou, care face parte în prezent din echipa de antrenori a lui Rune și care a pregătit-o anul trecut pe Simona Halep, a evaluat înfrângerea jucătorului său. Antrenorul francez a declarat că, deși "dezamăgitor" în cele din urmă, parcursul lui Rune la Australian Open 2023 a fost admirabil și l-a lăudat pe nr. 10 mondial pentru că a fost curajos. De asemenea, el l-a felicitat pe Andrey Rublev pentru perseverența cu care a evoluat în meci.
"Întotdeauna este dezamăgitor să pierzi, și cu atât mai mult din cauza unei mingii care a căzut în terenul tău după ce a atins fileul. Trebuie să îl felicităm pe Andrey Rublev pentru un meci extraordinar și îi dorim să ajungă departe la Australian Open!", a declarat Patrick Mouratoglou. "Vreau să-mi exprim admirația pentru acest tânăr jucător, Holger Rune, pentru toate progresele pe care le-a făcut. Este curajos, este plin de entuziasm și energie și va realiza lucruri mari în viitor, fără îndoială", a adăugat el.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo