Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, făcut praf pentru cum s-a comportat la Australian Open: "A simulat! De ce ai plânge așa?"

Irina Aldea

Actualizat 31/01/2023 la 20:05 GMT+2

Novak Djokovic a cucerit marele trofeu la Australian Open 2023, al 10-lea al său la Antipozi, al 22-lea major al carierei. Sârbul a scris istorie și e tot mai aproape de a tranșa dezbaterea "GOAT", însă chiar și așa, în continuare e ținta atacurilor. De această dată, Adriano Panatta, fostul mare campion italian de tenis, a intrat "prin alunecare" la vechiul și noul lider mondial din ATP.

Top 5 lovituri reușite de "extraterestrul" Djokovic, la un Australian Open istoric

Chiar dacă a fost adesea atras în diferite controverse de-a lungul ultimilor ani, Novak Djokovic a revenit triumfător de fiecare dată. Întoarcerea în Australia nu a fost o excepție pentru Nole. Expulzat în 2022 pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, marele campion sârb a revenit anul acesta la Antipozi și a câștigat toate meciurile disputate pe tărâm australian, demonstrând încă o dată, pentru cine mai avea semne de întrebare, cât de puternic e din punct de vedere mental.
Djokovic s-a accidentat la coapsa piciorului stâng la Adelaide și i-a fost greu să joace la Australian Open, dar după multe sesiuni de terapie și recuperare, Nole și-a revenit și a trecut până la urmă de toate încercările la Melbourne. Deși accidentarea a fost vizibilă, mai multe nume din tenis au afirmat că sârbul s-ar preface pentru a le distrage atenția adversarilor și pentru a-și lua din presiunea de pe umeri. Acesta este și cazul lui Adriano Panatta, fostul mare campion italian de tenis.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, făcut praf pentru cum s-a comportat la Australian Open 2023

Campion în 1976 la Roland Garros și fost număr 4 ATP, Adriano Panatta pune și el la îndoială problema fizică a lui Nole. Vorbind la Rai2 despre parcursul său de la Australian Open, Panatta l-a criticat pe sârb spunând că îi place să le distragă atenția adversarilor. Mai mult decât atât, italianul a afirmat că Djokovic s-ar fi prefăcut accidentat la Melbourne.
Potrivit presei din Italia, Panatta a făcut trei observații la adresa lui Novak Djokovic: "Îi place să le distragă atenția adversarilor" - "Să plângi așa nu este în regulă, de ce ai face așa?" - "A simulat accidentarea". Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și au făcut scut în jurul sârbului, un jurnalist italian spunând chiar că Panatta a făcut o serie de comentarii "total lipsite de respect".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo