Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, în turul 3 la Australian Open după un meci în care s-a confruntat cu probleme medicale și nervi

Bianca Dumitru

Actualizat 19/01/2023 la 14:13 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat în această după-amiază în turul 3 la Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe Enzo Couacaud (locul 191 ATP), după aproape 3 ore de joc.

Serbia's Novak Djokovic reacts on a point against France's Enzo Couacaud during their men's singles match on day four of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 19, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic (locul 5 ATP) a obținut astăzi calificarea în turul 3 la Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe Enzo Couacaud (locul 191 ATP), scor 1-6, 7-6 (5), 2-6, 0-6, la capătul a două ore și 55 de minute de joc.
Novak Djokovic ar fi trebuit să aibă o misiune foarte ușoară în turul 2 de la Melbourne, mai ales că adversarul său s-a confruntat încă din startul meciului cu o problemă la gleznă, fiind aproape de a se retrage după doar 23 de minute de joc.
Francezul a rezistat, însă, pe teren și, după ce a pierdut cu 1-6 primul set, a reușit chiar să egaleze, punându-i probleme serioase lui Djokovic, care a pierdut setul 2 la tiebreak, scor 7-6 (5).
Fostul lider ATP s-a confruntat și el cu probleme la coapsa stângă în timpul setului 2, având nevoie de o pauză medicală, dar apoi, după ce medicamentele și-au făcut efectul, Djokovic nu i-a mai dat nicio șansă lui Couacaud.
Citește și:
Deși a fost enervat de un spectator care l-a tachinat pe aproape tot parcursul meciului, strigându-i tot felul de lucruri din tribune, sârbul și-a adjudecat seturile 3 și 4 în circa o oră, cedând doar două game-uri, și s-a calificat în turul 3 de la Australian Open.
picture

Djokovic, enervat de un spectator în timpul meciului cu Couacaud! Sârbul s-a dus direct la arbitru

Pentru Novak Djokovic urmează duelul cu Grigor Dimitrov, cap de serie nr. 27, care l-a învins astăzi, în 3 seturi, pe Laslo Djere (locul 68 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-0, după doar o oră și 34 de minute de joc.
ATP: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo