Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic nu a uitat cum l-a jignit De Minaur anul trecut la Australian Open! Cum a ripostat Nole

Irina Aldea

Actualizat 24/01/2023 la 07:07 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2023 după ce a trecut de Alex De Minaur în 3 seturi, cedând doar 5 game-uri. După meci, Nole și-a amintit de ce spunea australianul anul trecut, atunci când el a fost expulzat pentru că nu s-a vaccinat anti COVID-19.

Alex De Minaur & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, favoritul numărul 4, s-a calificat fără probleme în sferturile de finală de la Australian Open, învingându-l în trei seturi, 6-2, 6-1, 6-2, pe australianul Alex De Minaur, într-o partidă care a durat două ore și 7 minute de joc. Djokovic, în vârstă de 35 de ani, luptă pentru câştigarea celui de-al 22-lea său titlu de Grand Slam, pentru a egala astfel recordul rivalului său spaniol, Rafael Nadal.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone
După meciul cu Alex De Minaur, Novak Djokovic și-a amintit la conferința de presă despre cuvintele jignitoare pe care australianul le spunea despre el anul trecut, atunci când el a fost expulzat pentru că nu s-a vaccinat anti COVID-19. După ce Djokovic a fost trimis acasă anul trecut, De Minaur a avut câteva cuvinte jignitoare. Pe lângă faptul că a descris toată situația sârbului drept un "circ ieftin", australianul a luat în derâdere și scutirea medicală pe care Djokovic o avea la îndemână: "Cred că este foarte interesant. Asta e tot ce voi spune. Dar hei, asta este. Sper doar ca și alți tenismeni să primească o scutire, că toți vor îndeplini condițiile pentru a fi aici", a spus De Minaur în 2022.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic nu a uitat cum l-a jignit De Minaur anul trecut la Australian Open

Novak Djokovic pare să meargă pe principiul "Un nou an, un nou început", asta pentru câ sârbul, care până acum nu riposta și prefera să nu răspundă nimănui și niciunui atac asupra sa, a început să vorbească deschis despre nedreptățile care i se fac adesea în circuit.Jurnaliștii sârbi l-au întrebat pe Nole ce părere are despre spusele lui De Minaur din 2022, iar Djokovic nu a mai tăcut, așa cum ar fi făcut-o probabil în trecut.
"Uite ce este, nu am nicio relație cu el. Îl respect ca rival și fiindcă e colegul meu de circuit, așa cum respect pe toată lumea. Nu am nicio problemă în a-l contacta pe el și echipa lui, părinții lui. Nu am nicio problemă să felicit pe cineva atunci când merită. Nu am nicio comunicare cu el, a arătat ce crede despre mine anul trecut. Ce fel de relație ar trebui să construiesc cu el?", a spus Nole, subliniind că știe exact la ce fac referire jurnaliștii.
Sârbul, aflat în prezent pe locul al cincilea în ierarhia mondială, are în palmares nouă trofee cucerite la Australian Open. El se va duela pentru un loc în semifinale cu rusul Andrey Rublev. Dacă va câştiga a zecea sa coroană la Melbourne, Novak Djokovic va reveni în fotoliul de lider al clasamentului ATP, pe care l-a ocupat anterior timp de 373 de săptămâni (record absolut la masculin).
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo