Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu-mi aminteam că atmosfera e atât de oribilă!" Bautista, nemulțumit de reacția publicului de la meciul cu Murray

Bianca Dumitru

Publicat 21/01/2023 la 17:58 GMT+2

Roberto Bautista-Agut s-a calificat astăzi în optimile de finală ale Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe Andy Murray. După meci, spaniolul a comentat atmosfera din tribune, vorbind despre sprijinul oferit de public pentru adversarul său.

Roberto Bautista celebrando en su partido ante Andy Murray

Credit imagine: Getty Images

Roberto Bautista-Agut a obținut astăzi calificarea în optimile Australian Open, după ce s-a impus în fața lui Andy Murray în 4 seturi, scor 1-6, 7-6 (7), 3-6, 4-6, după 3 ore și 32 de minute de joc.
picture

Andy Murray, out de la Australian Open, după un meci superb cu Bautista Agut! Rezumatul partidei

La finalul partidei, spaniolul de pe locul 25 ATP s-a arătat nemulțumit de atmosfera din tribunele arenei Margaret Court. Bautista a spus că publicul a fost împotriva lui, așa cum s-a întâmplat și în 2019, când obținuse o altă victorie în fața lui Murray la Melbourne.
"A fost greu. Nu mi-am amintit că în 2019 a fost atât de oribil. A fost un meci dificil. El știe să joace foarte bine cu publicul alături și cu tot. Simțea mingea și știa ce face. A ieșit din momentele complicate cu magie", a declarat Bautista-Agut, referindu-se la sprijinul necondiționat oferit lui Murray de toți cei prezenți în tribunele Margaret Court Arena.
Citește și:

Bautista-Agut, în optimile Australian Open pentru a cincea oară în carieră

În plus, Bautista-Agut a vorbit și despre cum s-a desfășurat meciul, spunând că resimte oboseala acumulată în această săptămână, dar că se bucură foarte mult de faptul că a ajuns încă o dată în optimile primului turneu de Grand Slam din sezon.
"Am reușit să închid meciul în setul al patrulea. Nu a fost ușor să gestionez toată tensiunea, publicul împotriva mea. Tot ce te face să simți Andy într-un meci de Grand Slam.
Sunt fericit că voi fi din nou aici într-a doua săptămână. Știu cum este totul în ziua de astăzi. Sunt încrezător și simt că joc bine tenis. Am ajuns să simt oboseala, dar este normal. A fost greu și am terminat cu câteva vânătăi.
A fost unul dintre cele mai grele meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat. Am părăsit terenul cu sentimentul ăsta. Am început meciul foarte bine, 6-1, 4-2. A fost greu de acceptat că am pierdut setul doi", a adăugat Roberto Bautista-Agut.
Următorul adversar al ibericului este americanul Tommy Paul (locul 35 ATP), care l-a învins pe compatriotul său, Jenson Brooksby, cu 6-1, 6-4, 6-3. Paul și Bautista-Agut s-au întâlnit de patru ori până acum, spaniolul obținând 3 victorii, deși ultima confruntare directă a fost câștigată de Tommy Paul la Masters-ul de la Paris, cu un dublu 6-4.
ATP: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo