Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O fostă mare campioană, pronostic clar în cazul lui Djokovic! Câte Grand Slam-uri va avea sârbul la finalul carierei

Irina Aldea

Actualizat 07/02/2023 la 19:05 GMT+2

Novak Djokovic a cucerit titlul la Australian Open 2023 și a revenit pe locul 1 ATP, reintrând puternic în cursa pentru titlul de "cel mai mare tenismen din toate timpurile".

Novak Djoković wygrał Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Fostul număr 1 mondial la dublu, Rennae Stubbs, a transmis că Novak Djokovic își va încheia cariera fabuloasă cu 28 de titluri de Grand Slam în palmares. Sârbul și-a început campania din 2023 într-o manieră dominantă, câștigând al 10-lea titlu la Australian Open, un record. Acest triumf i-a permis să revină în fruntea clasamentului ATP și să egaleze recordul de 22 de titluri majore al lui Nadal.
În condițiile în care spaniolul suferă de accidentări, iar Djokovic este în mare formă, numărul 1 mondial va aborda celelalte turnee de Grand Slam din acest an cu mare încredere, începând cu Roland Garros, turneu major programat în luna mai. Deși Rafa e mare favorit la Paris, Djokovic e hotărât să-și încerce norocul și acolo.
CITEȘTE ȘI:

Rennae Stubbs spune că Novak Djokovic își va încheia cariera cu 28 de titluri de Grand Slam

În cel mai recent episod al emisiunii "The Rennae Stubbs Tennis Podcast", Stubbs, în vârstă de 51 de ani, și-a împărtășit părerea despre câte titluri majore ar putea avea Djokovic la final: "Cred că, până când Novak [Djokovic] își va încheia cariera, va avea, bănuiesc că 28 de turnee.
Cred că poate câștiga cel puțin încă cinci Grand Slam-uri până când își va încheia cariera.Așa că asta îl va plasa în jur de 27. Trebuie să te gândești că este favorit de fiecare dată când joacă, în special la un Grand Slam pe hard sau la Wimbledon. Adică, tipul poate câștiga încă câteva titluri la Wimbledon", a spus australianca.
Cine e cel mai mare tenismen din toate timpurile - "The GOAT"?
Deși Stubbs a recunoscut că următoarea generație de jucători, precum Carlos Alcaraz și Holger Rune, nu îi va face viața ușoară, ea crede că are un avantaj față de jucătorii mai tineri atunci când vine vorba de meciuri de cel mai bun din cinci meciuri: "Știu că este foarte greu de făcut odată ce acești copii tineri precum Alcaraz, Rune și alții încep să creadă cu adevărat în ei înșiși.
Evident, Alcaraz are încredere, pentru că a câștigat US Open anul trecut. În meciurile de cinci seturi, acesta este viitorul. Băieții cred că îl pot învinge în cel mai bun din trei pentru că au făcut-o deja, nu? Și el poate avea o zi mai slabă, dar dacă are o zi slabă în cinci seturi... Chiar dacă ai o zi mai slabă, poți întotdeauna să te retragi. Deci, în cinci seturi, Novak este imbatabil. Deocamdată", a conchis ea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo