Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Starea lui Djokovic, motiv de îngrijorare înainte de debutul la Australian Open 2023?! Decizia luată de Nole

Bianca Dumitru

Actualizat 16/01/2023 la 10:06 GMT+2

Novak Djokovic urmează să debuteze marți dimineață la Australian Open 2023. Sârbul nu și-a putut efectua tot antrenamentul înainte de meciul inaugural de la Melbourne, iar fanii s-au îngrijorat pe rețelele de socializare.

Novak Djokovic à Melbourne en 2023 lors de son exhibition contre Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic va debuta marți dimineață, după ora 11:30 (ora României), la Australian Open 2023, în compania lui Roberto Carballes Baena, locul 75 ATP.
Astăzi, sârbul nu și-a putut duce la bun sfârșit antrenamentul programat înaintea meciului din turul 1 al primului turneu de Grand Slam din acest an. Pe rețelele de socializare au apărut informații potrivit cărora sârbul și-ar fi anulat sesiunea de pregătire care era programată la ora 19 (ora 10 ora României).
Jurnalistul Ben Rothenberg a scris apoi că Djokovic s-ar putea confrunta în continuare cu probleme cauzate de accidentarea la tendon suferită săptămânile trecute.
"Djokovic a anulat sau și-a întrerupt antrenamentul acum... Crește îngrijorarea pentru campionul de 9 ori de la Australian Open după acea accidentare a tendonului, suferită la Adelaide, la începutul acestei luni", a notat Rothenberg.
Citește și:

DJOKOVIC NU L-A CONVINS PE MOURATOGLOU LA AUSTRALIAN OPEN

Patrick Mouratoglou a lăudat recordul incredibil al lui Novak Djokovic în Australia, câștigător a 21 de titluri de Grand Slam, dar spune că acesta pare încă departe de nivelul său cel mai bun.
Mouratoglou nu este sigur de modul în care Djokovic va evolua la Melbourne, la Australian Open 2023. El crede că starea emoțională a sârbului va influența nivelul prestațiilor sale pe Rod Laver Arena.
"Novak a câștigat din nou un turneu, pur și simplu. Sună uimitor, cu atât mai mult cu cât a fost a 34-a victorie consecutivă în Australia din 2018 încoace. Dar el este încă departe de cel mai bun nivel al său", a spus Mouratoglou.
El a comentat și sprijinul pe care fanii l-au arătat pentru Djokovic, dar crede că un alt factor va contribui la performanța sa:
"În ciuda sprijinului incredibil din partea publicului, nivelul său de joc este legat de faptul că este o situație foarte emoțională, el revenind în Australia după ce s-a întâmplat anul trecut. Cum se va simți odată ajuns la Melbourne, vom vedea", a declarat Mouratoglou.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo