Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Bautista-Agut, avertizat încă din primul game la Australian Open: "Este o glumă sau ce?"

Alex Masgras

Publicat 23/01/2023 la 14:28 GMT+2

Roberto Bautista-Agut, eliminat în optimile Australian Open de americanul Tommy Paul, a avut probleme încă din startul partidei. Spaniolul a fost avertizat în primul game al meciului din cauza faptului că a depășit timpul dintre puncte, cerând să vorbească cu un oficial al turneului după doar 10 minute.

VIDEO | Bautista-Agut, avertizat încă din primul game la Australian Open: "Este o glumă sau ce?"

Roberto Bautista-Agut, cel care a avut parte de o partidă maraton împotriva lui Andy Murray în turul al treilea de la Australian Open, s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Melbourne. Americanul Tommy Paul l-a învins pe fostul semifinalist de la Wimbledon cu 6-2, 4-6, 6-2, 7-5, după aproape trei ore și jumătate de joc.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Spaniolul nu a început într-o notă pozitivă partida. În primul game, care a durat mai bine de 10 minute, Bautista-Agut a fost avertizat de arbitrul de scaun pentru încălcarea timpului între puncte. Acest avertisment nu a picat deloc bine pentru acesta, care se pregătea să închidă game-ul.
Nemulțumit de faptul că a fost avertizat încă din primul game al partidei, Bautista-Agut a cerut să vorbească cu un oficial al turneului, asta după ce a revenit la banca sa. În cele din urmă, el a vorbit cu un supervisor, explicând că așa a jucat și în meciul precedent, fără să aibă însă câștig de cauză.
Citește și:

Bautista-Agut, eliminat de Tommy Paul în optimile Australian Open

Bautista-Agut a pierdut în cele din urmă game-ul respectiv, începând cum nu se putea mai rău partida. Ulterior, americanul s-a distanțat la o diferență de două break-uri, câștigând primul set al întâlnirii cu 6-2.
picture

Bautista Agut - Paul - Australian Open Rezumat

Chiar dacă s-a impus în setul al doilea, scor 6-4, Bautista-Agut a cedat următoarele două seturi în favoarea americanului, care a obținut în premieră calificarea în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. Până acum, cea mai bună performanță a sa fusese optimea de finală de la Wimbledon 2022.
În sferturile de finală, Tommy Paul îl va întâlni pe compatriotul Ben Shelton. Americanul de 20 de ani, care joacă în premieră într-un turneu din afara Statelor Unite, a trecut de un alt american în optimi, Jeffrey John Wolf, scor 6-7(5), 6-2, 6-7(4), 7-6(4), 6-2.
Sferturile de finală de pe tabloul masculin de la Australian Open
  • Karen Khachanov – Sebastian Korda
  • Stefanos Tsitsipas – Jiri Lehecka
  • Andrey Rublev – Novak Djokovic
  • Ben Shelton – Tommy Paul
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo