Partida a dura o oră și 8 minute, iar Simona Halep s-a descurcat foarte bine, reușind câteva lovituri extrem de spectaculoase.
Simona Halep se va duela în turul 3 al competiției cu Danka Kovinic, după ce jucătoarea din Muntenegru a trecut de Emma Răducanu în 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.
Simona Halep și Danka Kovinic se înfruntă la Melbourne pentru a doua oară în carieră. Precedenta confruntare a avut loc în urmă cu aproximativ 5 ani și jumătate la București. Reprezentanta României s-a impus atunci, în cadrul sferturilor de finală, cu 6-4, 6-2.
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50

Mats Wilander & Barbara Schett, comentarii superbe la adresa Simonei Halep: "E foarte periculoasă"

Suma încasată de Simona Halep după calificarea în turul 3 de la Australian Open

Simona Halep este cea mai decorată sportivă din istoria României dacă vorbim de partea financiară, aceasta având încasări de peste 33 de milioane de euro din tenis.
În urma victoriei cu Beatriz Haddad Maia, numărul 15 WTA va încasa 142.000 de euro. Dacă Halep va reuși să o învingă și pe Danka Kovinic, atunci românca va primi peste 200.000 de euro.
De remarcat este faptul că jucătoarea care va reuși să triumfe la Australian Open va primi aproximativ 1,8 milioane de euro.
Citește și:
Atât favorita numărul 3, cât și favorita numărul 6 au fost eliminate în turul al doilea la Australian Open, ambele aflate pe partea de tablou a Simonei Halep. De asemenea, Elena Rybakina (Kazakhstan), cap de serie nr. 12, s-a retras din turneu. În acest context, Simona Halep a devenit capul de serie cel mai bine poziționat pe sfertul ei de tablou (nr. 14).
Simona Halep a avut azi o zi perfectă din toate punctele de vedere. A obținut o victorie cât se poate de convingătoare, ca în zilele bune. În același timp, sfertul ei de tablou s-a ușurat.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
"Una dintre cele mai mari reveniri pe care le-am văzut vreodată" - McEnroe, uimit de Rafael Nadal
01/02/2022 LA 11:39
Australian Open
Becker, fost antrenor al lui Djokovic: "Nadal este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor"
30/01/2022 LA 18:21