Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Cât câștigă Simona Halep pentru calificarea în turul 3

Romeo Ene

Publicat 20/01/2022 la 15:28 GMT+2

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul 3 de la Australian Open, după o victorie confortabilă cu Beatriz Haddad Maia, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep, prestație impecabilă în meciul cu Beatriz Haddad Maia

Credit imagine: Eurosport

Partida a dura o oră și 8 minute, iar Simona Halep s-a descurcat foarte bine, reușind câteva lovituri extrem de spectaculoase.
Simona Halep se va duela în turul 3 al competiției cu Danka Kovinic, după ce jucătoarea din Muntenegru a trecut de Emma Răducanu în 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.
Simona Halep și Danka Kovinic se înfruntă la Melbourne pentru a doua oară în carieră. Precedenta confruntare a avut loc în urmă cu aproximativ 5 ani și jumătate la București. Reprezentanta României s-a impus atunci, în cadrul sferturilor de finală, cu 6-4, 6-2.
picture

Mats Wilander & Barbara Schett, comentarii superbe la adresa Simonei Halep: "E foarte periculoasă"

Suma încasată de Simona Halep după calificarea în turul 3 de la Australian Open

Simona Halep este cea mai decorată sportivă din istoria României dacă vorbim de partea financiară, aceasta având încasări de peste 33 de milioane de euro din tenis.
În urma victoriei cu Beatriz Haddad Maia, numărul 15 WTA va încasa 142.000 de euro. Dacă Halep va reuși să o învingă și pe Danka Kovinic, atunci românca va primi peste 200.000 de euro.
De remarcat este faptul că jucătoarea care va reuși să triumfe la Australian Open va primi aproximativ 1,8 milioane de euro.
Citește și:
Atât favorita numărul 3, cât și favorita numărul 6 au fost eliminate în turul al doilea la Australian Open, ambele aflate pe partea de tablou a Simonei Halep. De asemenea, Elena Rybakina (Kazakhstan), cap de serie nr. 12, s-a retras din turneu. În acest context, Simona Halep a devenit capul de serie cel mai bine poziționat pe sfertul ei de tablou (nr. 14).
Simona Halep a avut azi o zi perfectă din toate punctele de vedere. A obținut o victorie cât se poate de convingătoare, ca în zilele bune. În același timp, sfertul ei de tablou s-a ușurat.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo