Simona Halep și Gabriela Ruse au fost eliminate încă din primul tur la Australian Open în proba de dublu. Cele două românce au fost învinse de echipa formată din Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic, cu scorul de 6-4, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
În continuare, Cristian și Petkovic se vor duela pentru un loc în optimile de finală ale probei de dublu cu echipa formată din Juvan și Zidansek. În meciul de azi, cea mai bună jucătoare de pe teren a fost de departe Jaqueline Cristian, care a fost sprijinită de Andrea Petkovic.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
20/01/2022 LA 17:38

Halep & Ruse, eliminate de Cristian & Petkovic în proba de dublu la Australian Open 2022

În plus, Gabriela Ruse a părut să fie deranjată de probleme fizice, iar în setul secund s-a confirmat problema, atunci când a cerut intervenția echipei medicale. Dintre jucătoarele aflate azi pe teren, doar Simona Halep mai e în competiție la simplu. Dacă Petkovic a fost eliminată din primul tur, Ruse și Cristian au cedat în turul secund.
Simona Halep o va înfrunta pe Danka Kovinic în runda a treia a turneului Australian Open, după ce sportiva de pe locul 98 WTA a întrecut-o pe Emma Răducanu cu 6-4, 4-6, 6-3, joi, la Melbourne. Danka Kovinic (27 ani, 98 WTA) a avut nevoie de două ore şi 36 de minute pentru a obţine victoria în faţa campioanei de la US Open 2021. Înainte de Răducanu, Kovinic a trecut de Jang în 3 seturi.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
BNP Paribas Open
Indian Wells 2021 | Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate la dublu după un meci dramatic
10/10/2021 LA 03:48
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50