Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Simona Halep și Gabi Ruse, învinse la dublu de cuplul Cristian/Petkovic, în primul tur

Irina Aldea

Actualizat 21/01/2022 la 08:16 GMT+2

Cuplul Simona Halep / Gabriela Ruse a fost eliminat în primul tur în proba de dublu la Australian Open de către echipa formată din Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic.

Cristian Halep Ruse

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep și Gabriela Ruse au fost eliminate încă din primul tur la Australian Open în proba de dublu. Cele două românce au fost învinse de echipa formată din Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic, cu scorul de 6-4, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
În continuare, Cristian și Petkovic se vor duela pentru un loc în optimile de finală ale probei de dublu cu echipa formată din Juvan și Zidansek. În meciul de azi, cea mai bună jucătoare de pe teren a fost de departe Jaqueline Cristian, care a fost sprijinită de Andrea Petkovic.

Halep & Ruse, eliminate de Cristian & Petkovic în proba de dublu la Australian Open 2022

În plus, Gabriela Ruse a părut să fie deranjată de probleme fizice, iar în setul secund s-a confirmat problema, atunci când a cerut intervenția echipei medicale. Dintre jucătoarele aflate azi pe teren, doar Simona Halep mai e în competiție la simplu. Dacă Petkovic a fost eliminată din primul tur, Ruse și Cristian au cedat în turul secund.
Simona Halep o va înfrunta pe Danka Kovinic în runda a treia a turneului Australian Open, după ce sportiva de pe locul 98 WTA a întrecut-o pe Emma Răducanu cu 6-4, 4-6, 6-3, joi, la Melbourne. Danka Kovinic (27 ani, 98 WTA) a avut nevoie de două ore şi 36 de minute pentru a obţine victoria în faţa campioanei de la US Open 2021. Înainte de Răducanu, Kovinic a trecut de Jang în 3 seturi.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo