Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, subiect închis pentru Nadal: "Am vorbit deja prea mult despre asta"

Romeo Ene

Publicat 19/01/2022 la 14:04 GMT+2

Rafael Nadal nu mai vrea să audă de subiectul "Djokovic". Spaniolul s-a calificat în turul 3 la Australian Open și a vorbit despre scandalul provocat de tenismenul sârb.

Yannick Hanfmann und Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Nadal l-a învins pe Yannick Hanfmann după 3 seturi, scor 6-2, 6-3, 6-4, iar la final, spaniolul a fost întrebat încă o dată despre situația lui Novak Djokovic, care a fost deportat din Australia și nu a putut participa la acest Grand Slam.
În continuare, Rafa Nadal se va duela pentru un loc în optimi cu învingătorul meciului dintre Khachanov și Bonzi.
CItește și:

Rafael Nadal, sătul de subiectul "Djokovic"

"Matadorul" rămâne de părere că "măsurile de siguranță și măsurile care salvează vieți" sunt cele mai importante și a precizat că a vorbit deja prea mult despre situația sârbului, imediat după meciul câștigat cu Yannick Hanfmann: "Am vorbit deja prea mult despre asta. În ultimii doi ani am stat numai în bule și în condiții care ne-au pus la încercare. Dacă toată lumea ar fi fost vaccinată, atunci lucrurile s-ar îmbunătăți în circuit și, mai importat de atât, în afara circuitului.
Bineînțeles, eu voi fi mereu susținătorul măsurilor de siguranță și al măsurilor care salvează vieți, ceea ce înseamnă cel mai mult pe lumea asta.". a spus spaniolul, după calificarea în turul 3 la Australian Open.
În primul tur, Rafa s-a bucurat de un alt meci pe care l-a câștigat confortabil, în fața americanului Marcos Giron, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-2. Rămâne de văzut cum va rezista ibericul din punct de vedere fizic până în fazele avansate ale turneului, având în vedere că a suferit destul de mult în ultimele luni.
Rafael Nadal a cucerit titlul de la Australian Open o singură dată, în 2009, însă speră ca la ediția de anul acesta să repete succesul de atunci și să-și treacă în palmares titlul major cu numărul 21, posibilă reușită care l-ar face cel mai titrat tenismen (ATP) din istorie.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo