Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"

Romeo Ene

Publicat 21/01/2022 la 20:54 GMT+2

Fostul mare tenismen John McEnroe nu este sigur dacă Novak Djokovic va putea să depășească situația compliată prin care trece, în urma scandalului de la Australian Open.

John McEnroe says Novak Djokovic just wants to be "loved" and he is not sure how he will recover from Covid controversy

Credit imagine: Getty Images

Numărul 1 ATP a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni din cauza expulzării sale din Australia, ca urmare a faptului că nu era vaccinat împotriva coronavirusului.
McEnroe nu știe cum va gestiona tenismenul sârb presiunea care a fost și va fi pusă asupra sa de fani în urma situației create în Australia. Franța a anunțat că toți sportivii trebuie să fie vaccinați dacă vor să participe la Roland Garros și rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu restul Grand Slam-urilor.
Wimbledon nu a făcut momentan precizări în legătură cu condițiile de intrare în țară, însă a mai rămas ceva timp până la acel Grand Slam.
CITEȘTE ȘI:

McEnroe nu știe cum va gestiona Djokovic presiunea

Evenimentele din ultimele zile au fost comentate și de fostul tenismen John McEnroe, care a punctat că îi va fi foarte greu lui Djokovic să depășească situația și să-și revină din toate punctele de vedere.
"Fără îndoială, situația asta îl va lovi din plin. Acum există o incertitudine cu privire la Roland Garros, va trebui să fie vaccinat pentru a juca acolo, și cum rămâne cu Wimbledon? Nu cred că nu-i pasă de aceste alte turnee, așa că această situație este într-adevăr, foarte nefericită pentru un tip care a muncit atât de mult ca să fie iubit.
Când a pierdut finala de la US Open, cu Daniil Medvedev, a zis că lucrul cel mai important este că a fost apreciat de către spectatori.
Australia este locul în care este foarte iubit, iar anul acesta nu a avut ocazia de a juca, totul a devenit ridicol. Nu știu ce se va întâmpla mai departe.", a spus McEnroe, pentru .
McEnroe spune că nu a văzut mulți jucători care să aibăaceleași abilități de a reveni precum Djokovic, dar este convins că îi va fi foarte greu să revină în circuit: "El și-a făcut viața grea din cauza faptului că nu s-a vaccinat.
A complicat lucrurile în tentativa de a-și apăra trofeele cucerite.
Nu știu dacă a crezut că ar putea să meargă în Australia și să joace, încă încerc să-mi dau seama de ce s-ar întâlni cu un jurnalist dacă avea covid și să nu-i spună asta, mi se pare greu de crezut.".
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţiaEurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo