Numărul 1 ATP a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni din cauza expulzării sale din Australia, ca urmare a faptului că nu era vaccinat împotriva coronavirusului.
McEnroe nu știe cum va gestiona tenismenul sârb presiunea care a fost și va fi pusă asupra sa de fani în urma situației create în Australia. Franța a anunțat că toți sportivii trebuie să fie vaccinați dacă vor să participe la Roland Garros și rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu restul Grand Slam-urilor.
Wimbledon nu a făcut momentan precizări în legătură cu condițiile de intrare în țară, însă a mai rămas ceva timp până la acel Grand Slam.
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50
CITEȘTE ȘI:

McEnroe nu știe cum va gestiona Djokovic presiunea

Evenimentele din ultimele zile au fost comentate și de fostul tenismen John McEnroe, care a punctat că îi va fi foarte greu lui Djokovic să depășească situația și să-și revină din toate punctele de vedere.
"Fără îndoială, situația asta îl va lovi din plin. Acum există o incertitudine cu privire la Roland Garros, va trebui să fie vaccinat pentru a juca acolo, și cum rămâne cu Wimbledon? Nu cred că nu-i pasă de aceste alte turnee, așa că această situație este într-adevăr, foarte nefericită pentru un tip care a muncit atât de mult ca să fie iubit.
Când a pierdut finala de la US Open, cu Daniil Medvedev, a zis că lucrul cel mai important este că a fost apreciat de către spectatori.
Australia este locul în care este foarte iubit, iar anul acesta nu a avut ocazia de a juca, totul a devenit ridicol. Nu știu ce se va întâmpla mai departe.", a spus McEnroe, pentru Eurosport UK.
McEnroe spune că nu a văzut mulți jucători care să aibăaceleași abilități de a reveni precum Djokovic, dar este convins că îi va fi foarte greu să revină în circuit: "El și-a făcut viața grea din cauza faptului că nu s-a vaccinat.
A complicat lucrurile în tentativa de a-și apăra trofeele cucerite.
Nu știu dacă a crezut că ar putea să meargă în Australia și să joace, încă încerc să-mi dau seama de ce s-ar întâlni cu un jurnalist dacă avea covid și să nu-i spună asta, mi se pare greu de crezut.".
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţiaEurosport Player.
Australian Open
"Una dintre cele mai mari reveniri pe care le-am văzut vreodată" - McEnroe, uimit de Rafael Nadal
01/02/2022 LA 11:39
Australian Open
Becker, fost antrenor al lui Djokovic: "Nadal este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor"
30/01/2022 LA 18:21