Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse, performanță formidabilă la Australian Open 2023! E în semifinale la dublu alături de Marta Kostyuk

Irina Aldea

Actualizat 25/01/2023 la 06:57 GMT+2

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au obținut calificarea în semifinale la Australian Open 2023 după ce le-au învins pe favoritele numărul 4, Hunter/Mertens.

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk sunt în semifinale la Australian Open 2023! Performanță fantastică

Echipa formată din Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-a calificat în semifinale la Australian Open 2023 în proba de dublu. Formația româno-ucraineană a produs marea surpriză miercuri la Melbourne și le-au eliminat pe favoritele numărul 4, Storm Hunter și Elise Mertens.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone.
Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au impus cu scorul de 7-6 (6), 2-6, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat două ore și 30 de minute de joc. În continuare, Ruse și Kostyuk se vor duela cu învingătoarele dintre Krejcikova/Siniakova, principalele favorite, și Krawczyk/Schuurs, favoritele numărul 6.
CITEȘTE ȘI:

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, victorie formidabilă la Australian Open 2023

Prin calificarea în semifinale, Ruse și Kostyuk și-au asigurat un cec la comun în valoare de 149.233 de dolari şi câte 780 de puncte WTA în ierarhia de dublu. Partida a avut loc pe Margaret Court Arena și nu a fost lipsită de puncte spectaculoase.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo