În finala turneului major de la Antipozi, vom avea parte de un meci în care ambii jucători sunt cotați cu șanse foarte mari la câștigarea titlului. Novak Djokovic a câștigat de fiecare dată trofeul la Melbourne atunci când a ajuns până în semifinale, Australian Open devenind deja "turneul de casă" al sârbului. Pe de altă parte, Daniil Medvedev traversează o formă de joc incredibilă. Rusul a adunat deja 20 de victorii consecutive în circuitul ATP și 12 la rând în fața adversarilor din Top 10.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Novak Djokovic și Daniil Medvedev se cunosc destul de bine. Cei doi au disputat împreună nu mai puțin de șapte partide, sârbul având cu doar o victorie mai mult decât adversarul său din Rusia, care ocupă deja locul 3 ATP în clasamentul live. Cu o victorie duminică, în finală, Medvedev va ajunge chiar pe locul 2 în lume, ceea ce reprezintă fără doar și poate o miză suplimentară. În plus, rusul îl poate egala pe Nole la bilanțul întâlnirilor directe dacă se va impune în ultimul act.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 16 ORE

Australian Open 2021 | Alex Corretja a prefațat finala masculină! "Cred că se vor anihila unul pe altul"

"Cred că se vor anihila unul pe altul pe teren! Mă aștept la un meci foarte lung, amândoi au un stil de joc similar. Ambii au nevoie de serviciu și ambii au lovituri de rever incredibile. Loviturile de dreapta – Novak își mișcă mai mult încheietura, dar nu foarte mult față de Daniil. Cred că se vor întâlni în oglindă, amândoi schimbă direcția incredibil, sunt doi competitori fabuloși. Singurul lucru pe care-l văd puțin diferit este că Novak Djokovic a câștigat 17 titluri de Grand Slam, 8 dintre ele la Melbourne, dar dacă privim spre forma de moment a fiecăruia, Medvedev cred că a arătat mai bine.
Va fi la fel și în finală, dificil de învins, iar Novak trebuie să fie la nivel maxim și să respecte cu sfințenie planul de joc pentru a avea cu adevărat o șansă pentru că amândoi sunt extrem de buni în defensivă, amândurora le place să atace, dar nu le place să stea doar în atac. Au nevoie de variație. Va fi foarte interesant de văzut cine va domina și în ce momente. Amândoi se bazează pe serviciu, mai ales Daniil, chiar dacă Novak a crescut foarte mult la acest capitol. Nu aș fi surprins să avem parte de o finală de patru ore pentru că acesta este meciul pe care cu toții îl așteptăm. Dacă amândoi sunt sănătoși, atunci vom avea un meci pe care nu-l vom uita prea curând. Cred că favorit este Novak, aș spune că în procente e favorit el, 55 la 45%", a spus Corretja în cubul Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 20 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
IERI LA 10:38