Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA), scor 6-2, 6-1. Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.

https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Tenis
Iga Swiatek, bucuroasă că nu a avut parte de primirea de care a beneficiat Simona Halep în România
IERI LA 13:11

Finalistă în 2018 la Australian Open, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare la primul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva noastră s-a hotărât în ultima clipă să participe și în proba de dublu și a surprins pe toată lumea prin alegerea partenerei, o puștoaică de doar 16 ani din Australia. Toată lumea s-a întrebat cum a ajuns Simona Halep să joace cu o sportivă încă necunoscută în circuit. Simo a dat de abia azi răspunsul.

Australian Open 2021 | Cum și-a ales Simona Halep partenera de dublu, o puștoaică de 16 ani

Simona a dezvăluit că antrenorul ei, Darren Cahill, a ajutat-o să facă alegerea, puștoaica de 16 ani fiind o recomandare a tehnicianului de la Antipozi: "Darren m-a ajutat cu alegerea. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru wild-card. E plăcut să avem un alt meci și să sperăm că putem câștiga. Jucăm împotriva altor două australience, așa că sunt înconjurată", a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

Născută pe 11 septembrie 2004, Kempenaers-Pocz a început tenisul la 5 ani. În 2019 a debutat în circuitul ITF, iar în acest an a jucat primul său meci într-un turneu WTA. Ea a jucat în proba de dublu la Yara Valley Clasic, alături de compatrioata sa Jaimee Fourlis, dar cele 2 au pierdut în primul tur cu 7-5/6-3 împotriva altei perechi din Australia, Olivia Gadecki/Belinda Woolcock. Originară din Adelaide, Kempenaers-Pocz a participat și la calificările de la simplu pentru Australian Open, disputate la Dubai în luna ianuarie, pierzând însă în primul tur în fața bulgăroaicei Viktoriya Tomova (4-6/3-6).

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Tăieri de 80% din premiile financiare! Câți bani va lua Simona Halep la Miami, în comparație cu 2019
IERI LA 10:15
Tenis
#SăptămânaCampioanelor Simona Halep, "întâmplarea" frumoasă din tenisul feminin românesc
01/03/2021 LA 12:30