La câteva zile distanță după ce l-a atacat din nou și a spus că nu va fi niciodată cel mai bun din lume, Nick Kyrgios a primit în sfârșit replică din partea liderului mondial din ATP. Novak Djokovic a mărturisit, la conferința de presă dinaintea debutului la Australian Open că respectă jocul prestat de australian pe terenul de tenis, dar nu și comportamentul lui în afara terenului.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
"În afara terenului, nu am prea mult respect pentru el, ca să fiu sincer. Aici mă rezum la tot ce am de spus, nu mai am de adăugat niciun comentariu la ce am spus deja despre Nick Kyrgios, despre comentariile lui la adresa mea sau orice încearcă el să facă", a spus Djokovic în fața jurnaliștilor, care au încercat pentru o foarte lungă perioadă să smulgă un răspuns de la sârb. Nole a preferat să nu răspundă în niciun fel, însă criticile venite din partea lui Kyrgios pur și simplu nu se mai opresc.
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
IERI LA 12:13

Australian Open 2021 | Mats Wilander îi ia apărarea lui Novak Djokovic

Sârbul nu a reușit să-l reducă la tăcere pe Nick Kyrgios, care a fost și mai bucuros pentru replica primită de la Djokovic și a continuat cu atacurile. Întrebat la conferința de presă de noile "săgeți" primite de la Kyrgios, Nole a preferat să nu mai comenteze, dar presa din toată lumea s-a "hrănit" din acest subiect și continuă să o facă. Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, Djokovic a fost acuzat în timpul carantinei petrecute la Adelaide de favoritism, asta deși trimisese o listă cu cereri pentru jucătorii aflați în carantină dură, pentru a le face izolarea ceva mai suportabilă.
Această mișcare a liderului mondial a fost și mai aspru criticată, în condițiile în care lui la Adelaide nu îi lipsea nimic. Mats Wilander, expertul Eurosport, s-a implicat și el în controversa atacurilor la adresa lui Nole, luându-i apărarea sârbului: "Presa iubește să aibă un subiect de acest fel cu Novak Djokovic, toți, chiar și unii jucători, încearcă să-l arate cu degetul, spunând că e personajul negativ. Eu cred că el doar a încercat să-și ajute colegii din circuit și trebuie să-l aplaud pentru inițiativă, nu este ceva ce vezi prea des în prezent", a transmis expertul Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
IERI LA 11:27
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30